Закарпатське турне NEW (14-16 жовтня)

Закарпатське турне NEW (14-16 жовтня)

Всі анонси від: Бомба-Тур

Туристичний оператор "Бомба-Тур" продовжує дивувати найвибагливіших туристів оновленою програмою в найзахіднішу область України - Закарпаття! Ми поєднали в триденному турі найцікавіші місця цього регіону, які точно не залишать вас байдужими, принесуть естетичне задоволення та вражаючі фотознімки! Отож, знайомимось з об'єктами наших відвідин і реєструємось, адже кількість місць обмежена!

В перший день туру ми відвідаємо місто-візитівку Закарпаття - Мукачево, місто, яке протягом століть було плавильним казаном для людей різних національностей і культур (адже стояло на перетині європейських торгових шляхів!), в результаті отримало своє, власне і дуже яскраве обличчя. На околицях Мукачево під наш приціл попадуть два замки, які збереглися в прекрасному вигляді і доступні для огляду в наш час - замок Графа Шенборна та замок Паланок.
Прекрасним, а точніше, релаксуючим завершенням першого дня нашої мандрівки стане комплекс "Термальні води Косино".
Якщо в перший день відвідуємо більш рівнинну частину Закарпаття, то наступного дня вирушаємо милуватись красою Карпатських гір і не тільки! Ми з вами посеред гір побачимо Морське око, саме так називають візитівку Карпат - озеро Синевир, про яке в народі говорять: "саме тут зконцентрована вся краса Карпат".
Далі по програмі вирушаємо в гірське село-музей - Колочаву, найекологічніший населений пункт Закарпаття! Окрім цього в Колочаві 10 музеїв: скансен Старе село, Колочавська вузькоколійка, Колочавський бокораш, Бункер УПА, Радянська та чеська школи, Музей-меморіал Воїнам-інтернаціоналістам, Лінія Арпада, Музей Івану Ольбрахту, Музей "Святодухівська церква". 
Екскурсія до музею лісу і сплаву у Колочаві – «Колочавські бокариші». Тут Ви побуваєте у справжній лісорубській колибі, ознайомитеся з автентичними знаряддями праці лісорубів та бокорашів, побачите відтворені ризи для спуску деревини з гір, сфотографуєтеся на величезному бокорі та дізнаєтесь про всі тонкощі найнебезпечнішої, проте найпопулярнішої роботи бокаришів у XIX столітті. Далі екскурсія по єдиному в Україні музею історії вузькоколійної залізниці «Колочавська вузькоколійка», який складається з раритетного діючого паровозу і 10 вагонів, наповнених експонатами. Також у Вас буде можливість переглянути унікальний документальний фільм про важку працю бокаришів у вагоні-кінозалі.В колоритній єврейській Корчмі «У Вольфа», на Вас чекає театралізоване дійство. Улесливий актор-аматор єврей Гершко розповість історію колочавських євреїв, ласкаво запросить до столу. А тут вже повним ходом піде дегустація паленки - колочавського самогону, а на закуску - тепла печена колочавська ріпа (картопля), домашній сир, бринза, запашна солонина, хрусткі огірки.

День третій. Вранці матимемо вільний час в Пилипці, адже саме тут знаходиться найдовша канатно-крісельна дорога Закарпаття (1650 м), яка доставить вас на гору Гемба, яка має 1491 метр над рівнем моря. Щоправда, не на саму вершину, до верху треба ще йти за півгодини. Гемба є частиною гірського масиву полонини Боржава, який інколи називають Боржавським хребтом. На вершині перед тобою відкривається така панорама, що перші хвилини стоїш приголомшеним. Карпати — дуже мальовничі гори, але краєвид з Гемби, певно, б’є всі рекорди фотогенічності. Поруч із підйомником вросла в землю своєрідна дерев’яна халабуда. Це знаменита «Чайовня». Її власники проявили оригінальність уже тим, що не відкрили тут банальну колибу. Меню теж цікаве: замість традиційних баношу й чанахів — лише тістечка та гарячі напої. І то які! Збитень, масала, імбирний чай. 

Водоспад Шипіт - одне з семи природних чудес України - найкрасивіший водоспад Закарпаття. Водоспад причаровує всіх своєю незвичайною природною красою. Падаючи численними мальовничими каскадами з 14-ти метрової висоти кришталево чиста вода розбивається об каміння утворюючи міріади діамантових краплинок, що переливаються дивовижними барвами у променях карпатського сонця.
Єдине село в Україні, де на городах поруч з картоплею і морквою садять лозу - Іза. Тут чи не на кожних воротах висять кошики різноманітних форм і розмірів. Варто лише заглянути у перше ліпше подвір'я й на власні очі побачити увесь процес виробництва.
Поблизу села Іза існує єдина в Україні оленяча ферма. Її історія розпочалася ще 28 років тому, коли з Калінінградської області привезли 66 оленів. араз на фермі є 280 оленів. Для комфорту плямистих тут є 57 гектарів — і річка, і ліс, і галявини. Першим зустрічає гостей Малиш. Йому вісімнадцять років, а це — дуже поважний вік. Зрештою, половина оленів, яких тут можна побачити, діти Малиша. Справжній делікатес для оленів — сухарі та кукурудзяні палички. 

Що входить у вартість?

Вартість туру при оплаті по 22 вересня (тур 14-16 жовтня) - 1100 грн, 23 вересня (тур 14-16 жовтня) - 1195 грн, для дітей до 12 років знижка - 10%, для дітей без окремого місця в готелі - знижка 30%
 - проїзд комфортабельним автобусом по всьому маршруту
 - проживання в готелі (всі номери зі зручностями, ніяких доплат за двомісне розміщення)
 - екскурсійний супровід по програмі
 - страхування
 - супровід групи по всьому маршруту

ОКРЕМО ОПЛАЧУЄТЬСЯ (ЗА БАЖАННЯМ):
 - харчування (в готелі сніданок+вечеря = 100 грн)
 - замок Паланок - 20 грн, замок графа Шенборна - 10 грн, вхідні квитки на Оленячу ферму - 20 грн
 - абонемент в комплекс "Термальні води Косино" - 240 грн/3 год
 - екологічний збір оз. Синевир - 15 грн, вхідні квитки в музеї Колочави - 40 грн
 - театралізована вистава з фуршетом в єврейській корчмі у Вольфа - 50 грн
 - крісельна дорога в Пилипці - 50 грн
 - всі ціни на вхідні квитки вказані для дорослих, для дітей діють знижки
 - власні витрати

Програма

День 1

21:00 - виїзд з Вінниці з карманчика напроти центрального автовокзалу, нічний переїзд 
санітарні зпинки в дорозі кожні 2-2,5 год: 
- м. Хмельницький (АЗС на кільцевій) - 20 хв 
- смт. Озерна (придорожнє кафе) - 15 хв 
- м. Львів (АЗС на кільцевій) - 15 хв 
- м. Сколе (АЗС) - 15 хв

День 2

7:30 - сніданок 
8:30 - екскурсія по замку Графа Шенборна 
10:30 - екскурсія по замку Паланок 
12:30 - екскурсія по м. Мукачево, обід 
15:00 - релакс в комплексі "Термальні води Косино" 
18:30 - виїзд в готель 
21:00 - поселення, вечеря

День 3

8:00 - сніданок, виїзд на озеро Синевир 
10:30 - екскурсія оз. Синевир, обід 
13:00 - екскурсія по Колочаві 
16:00 - посиденьки в колоритній єврейській Корчмі «У Вольфа» 
18:00 - виїзд в готель, вільний час

День 4

8:00 - сніданок, виселення з готелю 
9:00 - вільний час в Пилипці, канатна дорога, Чайовня на г. Гемба, водоспад Шипіт 
11:00 - виїзд в м. Хуст 
13:30 - екскурсія та дегустація сирів у сироварні, обід 
16:00 - заїзд в с. Іза, оглядаємо та при бажанні закупляємо вироби з лози 
17:00 - відвідуємо єдину в Україні Оленячу ферму 
18:00 - виїзд у Вінницю

День 5

6:30 - орієнтовне прибуття у Вінницю

Контакти:
+38 (097) 908-02-79
+38 (093) 762-50-64

Сайт: http://bomba-tour.com/uk

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення