Закарпатське турне NEW (28-30 жовтня)

Закарпатське турне NEW (28-30 жовтня)

Всі анонси від: Бомба-Тур

Туристичний оператор "Бомба-Тур" продовжує дивувати найвибагливіших туристів оновленою програмою в найзахіднішу область України - Закарпаття! Ми поєднали в триденному турі найцікавіші місця цього регіону, які точно не залишать вас байдужими, принесуть естетичне задоволення та вражаючі фотознімки! Отож, знайомимось з об'єктами наших відвідин і реєструємось, адже кількість місць обмежена!

В перший день туру ми відвідаємо місто-візитівку Закарпаття - Мукачево, місто, яке протягом століть було плавильним казаном для людей різних національностей і культур (адже стояло на перетині європейських торгових шляхів!).

Прекрасним, а точніше, релаксуючим завершенням першого дня нашої мандрівки стане комплекс "Термальні води Косино".

Якщо в перший день відвідуємо більш рівнинну частину Закарпаття, то наступного дня вирушаємо милуватись красою Карпатських гір і не тільки! 

День третій. Вранці матимемо вільний час в Пилипці, адже саме тут знаходиться найдовша канатно-крісельна дорога Закарпаття (1650 м), яка доставить вас на гору Гемба, яка має 1491 метр над рівнем моря. Щоправда, не на саму вершину, до верху треба ще йти за півгодини. Гемба є частиною гірського масиву полонини Боржава, який інколи називають Боржавським хребтом. Поки їдеш вверх то ніби нічого цікавого: під ногами кущі, кози пасуться, мимо проїжджають опори витягу. Та на вершині перед тобою відкривається така панорама, що перші хвилини стоїш приголомшеним.

Кілька слів про готель, де ми будемо проживати

Готель знаходиться в селі Пилипець. Територія готелю гарно облаштована місцями відпочинку: до наших послуг є альтанки з мангалами. В готелі є Wi-Fi та у всіх номерах телевізор з супутниковим телебаченням.

Всі номери комфортні, сучасні та всі зі зручностями, за які ніякої доплати не передбачається. 
Телефони для довідок: 
+38068-862-42-52,
+38 093-252-01-23
Сайт: http://bomba-tour.com/uk 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення