Засідання клубу творчої інтелігенції Вінниччини «Intermezzo»

Засідання клубу творчої інтелігенції Вінниччини «Intermezzo»

Запрошуються шанувальники літератури на чергове засідання Клубу творчої інтелігенції Вінниччини «Intermezzo».
Цього разу засідання клубу стане виїзним. Воно відбудеться 13 лютого о 15:00 в актовій залі Донецького університету (м. Вінниця, вул. 600-річчя, приміщення заводу «Кристал») в рамках шефства над цим вузом, ініційованого Вінницькою організацією Національної спілки письменників України.
В цей день у вузі відбудеться посвята у студенти першокурсників. Вона дещо запізніла у зв’язку з вимушеним переїздом університету до нашого міста, але не менш радісна для винуватців торжества. 
Клуб «Інтермецо» пропонує і цього разу цікаву та змістовну програму своїм гостям. Переважно ними стануть господарі «майданчика» – студенти та викладачі Донецького університету, який активно входить в громадсько-суспільне життя нашого краю.
Змістовною і цікавою буде художня частина засідання Клубу – своєрідний подарунок студентам з нагоди наступного Дня Валентина.
В авторському виконанні прозвучить лірика служителів муз: Івана Шолохова, сторінки майбутньої книги «До и после счастья», Анатолія Мартинюка, футуристично-символістські шкіци з книги «Мелодія для нот Анни» та інше; Людмили Любацької, сторінки майбутньої книги «Кровообіг; а також доробки з нової збірки «Монгольфьеры» лауреата поетичного фестивалю ім. Н. Хаткіної у Донецьку в 2010 р. – вінницького поета Леоніда Борозєнцева.
Власну пісенну лірику з циклу «Повертайтесь, лебеді, в Україну» подарує слухачам поетеса, композитор і виконавець Зоя Красуляк, а відомий бард Андрій Сенченко виконає власні твори з нового альбому «Пісні для фронту».
 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення