«Коли приходить натхнення…». Живопис на склі. Персональна виставка Лілії Задоянчук

«Коли приходить натхнення…». Живопис на склі. Персональна виставка Лілії Задоянчук

Всі анонси від: ІнтерШик

Протягом 4 -21 травня 2017 р. у Регіональному центрі сучасного мистецтва «Арт-Шик» триватиме персональна виставка вінницької художниці Лілії Задоянчук  - «Коли приходить натхнення…» з живописом на склі.

Задоянчук Лілія Борисівна  ̶  художник, дизайнер. Закінчила Вінницьке вище художнє профтехучилище №5 (2000р.), Вінницький державний педагогічний університет імені М. Коцюбинського (2007р.)
 Член Київської благодійної арт-асоціації "Золота палітра", учасниця численних виставок. ЇЇ роботи знаходяться в приватних колекціях України, Ізраїлю, США, Швеції, Польщі, Німеччини, Шотландії, Бразилії.

Живопис на склі - дуже давня техніка, поширена у Європі. Але те чим займається Лілія ̶ це її авторське надбання, безмежний простір для експериментів, технічних відкриттів у живописі. Можливості багатошарового виплавленого скла, межують зі скульптурою, і це дає шанс точніше передати ідею, враження або створити зовсім новий ймовірний світ.

Характерна особливість техніки полягає у тому, що фарба наноситься зі зворотного від глядача боку і художниця, починаючи роботу, повинна чітко уявляти не тільки закінчену картину, але й її дзеркальне відображення, той ефект лінзи завдяки якому скло світиться та мерехтить.

Виставка триватиме до 21 травня!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення