Злата Огневич з благодійним туром "Віддаю"

Злата Огневич з благодійним туром "Віддаю"

Всі анонси від: Театр ім. Садовського

ZLATA OGNEVICH «СВІТЛО» незабаром у Вінниці!

Уперше з початку війни ZLATA OGNEVICH вирушає в міні-тур Україною в супроводі свого бенду.

Артистка подарує глядачам своє «СВІТЛО» - концертну програму, лейтмотивом якої стала нова пісня, народжена в дні війни, що дала назву туру, в рамках якого 11 листопада о 19.00 ZLATA наживо виступить з довгоочікуваним концертом на сцені театру.

Від початку бойових дій співачка активно підтримує нашу армію, виступаючи у військових частинах та шпиталях, бере участь у благодійних проектах і концертах як за кордоном, так і в Україні. І тур «СВІТЛО» не виключення: частину зібраних коштів буде передано на потреби ЗСУ.

Злата Огневич - артистка української естради, учасниця конкурсу «Євробачення-2013».

Назва туру доволі символічна, адже кожен з нас кожного дня чекає на щось неймовірне, своєю музикою Злата Огнєвіч доведе кожному слухачу на концертах, що варто чекати і вірити у краще, у світло, у перемогу!

На концерті прозвучать відомі хіти співачки, які неодноразово ставали лідерами хіт-парадів: "Танцювати", "Doloni", "Запали вогонь", "Солодка кара" та багато інших. Крім того, слухачі почують пісні зі студійного альбому "Грані", а також найбільш відверті пісні - авторські композиції виконавиці, яким не займати красномовності.

Коли: 11листопада 19:00
Місце проведення: театр Садовського
Вартість квитків: 180-880
 грн

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення