Змагання зі спортивного бального танцю «Осінній марафон»

Змагання зі спортивного бального танцю «Осінній марафон»

У Вінниці 29 та 30 жовтня відбудуться відбіркові змагання зі спортивного бального танцю «Осінній марафон». Учасники віком від 5 до 35 років боротимуться за можливість представляти Вінниччину в Києві у грудні на головному танцювальному майданчику.

Як повідомляє представник організатора Денис Гладкий, 29 жовтня відбуватимуться змагання серед професійних танцюристів, а ось 30 жовтня свої уміння демонструватимуть новачки.

Участь у змаганнях візьмуть лише учасники, які мають класифікаційні книжки – своєрідні «паспорти спортсменів». Окрім Вінниці будуть представлені й інші міста: зокрема Одеса, Харків, Хмельницький, Житомир та Кропивницький.

Вхід – 100 гривень на день. Придбати квитки можна буде безпосередньо на місці. Змагання відбуватимуться за адресою вул. Ботанічна, 24 (спортивна зала УМВС). Початок змагань о 9:00.

Змагання відбуваються тричі на рік – учасники борються за Кубок, який взимку розігруватиметься між фіналістами.

Нагородження відбуватиметься по категоріях. Переможці у категоріях «Дебют» та «Школа» будуть нагороджені золотою, срібною чи бронзовою медаллю та дипломом. Фіналісти категорії «OPEN» та інших категорій нагороджуються дипломами, призери – медалями та кубками.

Організовує змагання Спілка ГО спортивного танцю «Грація», яка має представництва в усіх регіонах України. Зокрема у Вінниці клуб «Грація» є наймасовішим – тільки у Палаці дітей та юнацтва вчаться танцювати понад триста дітей.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення