Золоте кільце Львівщини + Львів

Золоте кільце Львівщини + Львів

Всі анонси від: Укрвінінтур

Програма подорожі

11.06.2016

04.30 – збір на майдані Нежалежності. 05.00 – Виїзд з Вінниці.

Виїзд на екскурсію по маршруту «Золоте кільце», яке включає огляд найкрасивіших замків Львівського регіону (вх.білети в замки оплачуються додатково). У Золочівському замку (вх. 20 грн.) Ви не тільки зможете відвідати неприступну середньовічну фортецю та замок, але також відчути неповторний східний колорит, адже на території розташований Китайський палац – один з трьох в Європі. Підгорецкий замок  (20 грн) бачили всі, або майже всі жителі колишнього СРСР. Хоча, можливо, і не здогадувалися, що він розташований в Україні. У фільмі "Д’Артаньян і три мушкетери" його зробили Лувром. Олеський замок  (вх.20 грн.) своїм корінням вирушає в далеке ХV століття. У минулому це пишна магнатська резиденція, в якій з'явився на світ польський король Ян ІІІ Собеський.

Прибуття  до Львова. Вільний час. Ночівля в готелі

19.00 – Виїзд до готелю «Стиль» у м. Жовква.

12.06.2016

08.30 – сніданок. Екскурсія по середньовічному місту “Лабіринтами львівських вулиць...”фортифікації XIV-XV ст.; ансамбль Успенської церкви; монастирський домініканський костел Божого тіла; собор Св. Юри – шедевр бароко та  головний греко-католицький храм України; підземелля аптеки-музей(15 грн.); міська Ратуша - здолавши 400 сходинок її башти, ви попадете на оглядовий майданчик, звідки відкривається прекрасна панорама на все місто. Латинська кафедра з каплицею Боїмів - усипальнею багатих міщан; старовинний куточок Сходу – вірменський квартал з оглядом інтер'єру Вірменського собору XIV ст.

"Національне свято шоколаду 2016" у Львові - найсолодший свято країни. Напередодні Міжнародного жіночого дня Львів гостинно запрошує всіх ласунів спробувати кращі і різноманітні шоколадні солодощі.
Відвідувачі "шоколадного дійства" зможуть побувати на ярмарку-презентації шоколадних виробів найкращих представників цієї індустрії, взяти участь у майстер-класах від професійних шоколатьє, поласувати шоколадними виробами ручної роботи, які запрезентують найкращі кондитерські Львова та всієї України, стати свідком створення унікальних скульптур з величезних брил шоколаду, поспостерігати за будівництвом Шоколадного міста, долучитися до різноманітних шоколадним забавам.

18.00 – Виїзд до Вінниці.

13.06.2016

01.00 – орієнтовне повернення до Вінниці.

Ціна:         600 грн

 У вартість  входит: проїзд автобусом євро класу по всьому маршруту, проживання в готелі  євро класу в номерах зі зручностями, робота супроводжуючого, екскурсоводи по маршруту,  сніданок, страховка.

У вартість  не входить: вхідні квитки до  музеїв, харчування та особисті витрати.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення