Акварельні листівки Хмельницького

Афіша Хмельницького MoeMisto.ua
Автор:
Афіша Хмельницького MoeMisto.ua
11 грудня 2023

Хочете побачити наше чарівне місто Хмельницький зовсім під іншим кутом?! А намальованим власноруч хочете?!☺
Якщо так, то варто звернути увагу на унікальні акварельні листівки Хмельницького, які власноруч створює наша землячка, хмельничанка Юлія Трімасова!
 

Акварельні листівки Хмельницького


Трімасова Юлія – автор чарівних унікальних листівок з історичною архітектурою міста Хмельницького.

За освітою я архітектор, - каже Юлія, -  ще під час навчання у Києві я прикро освідомила, що наше місто у людей асоціюється лише із речовим ринком. Саме тоді в мене виникло бажання показати людям унікальність та красу Хмельницького.
Під час роботи над дизайн-кодом вулиці Проскурівської (я є одним із авторів дизайн-кодів центральних вулиць міста), я несподівано почала помічати декоративні елементи історичних будівель, на які ніколи раніше не звертала уваги. Так у мене з’явилось нове захоплення – це малювання листівок з цікавою архітектурою. 


Наразі її проєкту вже близько 2 років. У кожну листівку авторка вкладає частку душі. У її доробку 21 листівка повністю ручної роботи (за виключенням друку), яка складає дві серії: «Хмельницький, якого ми не помічаємо» і «Проскурів. Втрачене». На звороті кожної листівки є короткий опис зображеної будівлі.

Всі роботи мисткині поєднані єдиною темою - любов’ю до Хмельницького.


Вартість однієї листівки - всього 15 грн
❗️Для того, щоб зробити замовлення листівки, Вам необхідно обрати листівку ( за її номером або ж адресою) та надіслати замовлення в дірект.

Також листівки можна придбати в

❗️Кошти від продажу листівок передаються @volonterypodillya
Всі актуальні листівки можна знайти в Instagram

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Скакалка: переваги та недоліки стрибків
Скакалка: переваги та недоліки стри... Стрибки зі скакалкою — це не лише веселе дитяче заняття, а й ефективний вид фізичної активності для дорослих. Цей прости...
Яке телебачення краще підключити: IPTV чи кабельне TV
Яке телебачення краще підключити: I... Яке телебачення краще підключити: IPTV чи кабельне TV? Які особливості кабельного телебачення? Які особливості IPTV теле...
12 найцікавіших місць  Хмельниччини
12 найцікавіших місць Хмельниччини Хмельниччина багато на унікальні місця, географічні цікавинки, старовинні унікальні маєтки, замки, церкви, споруди. А ти...