Підбірка кращих новорічних мультфільмів

 Олександра
Автор:
Олександра
13 грудня 2022

Найкращий період у році вже настав! Зима - саме той час, коли оживає диво. І хто як не діти найкраще та найщиріше радіють найхолоднішій порі року? Примножте їхні відчуття за допомогою святкових мультфільмів!

Підбірка кращих новорічних мультфільмів

Новий рік та Різдво – улюблені зимові свята не лише дітей, але й дорослих. Як можна не любити цей унікальний час, коли вдома збирається за одним столом уся родина, новорічна ялинка палає вогниками, а дім наповнений подарунками, любов’ю і турботою?

Щоб повністю відчути різдвяну атмосферу, ми радимо вам провести затишні вечори за переглядом святкових мультфільмів та зануритися в атмосферу казки і дива.

"Грінч" (The Grinch) (2018)

Головний герой Грінч живе якомога далі від людей, на високій горі в печері, разом зі своїм вірним собакою Максом. Грінч не любить людей, тож таке самітництво йому ідеально підходить. До того ж, собака виконує усі його побажання, слугує і лакеєм, і єдиним другом.

 

Грінч ненавидить кожного жителя свого маленького містечка, адже раніше всі насміхалися через його зовнішність. І ось зелений монстрик йде на відчайдушний вчинок – він хоче вкрасти у всіх жителів Різдво. Для містян це свято – одне з найважливіших у році, його чекають 12 місяців і ретельно готуються. Якщо ж Грінчу вдасться лиха затія, для містечка все обернеться справжньою трагедією.

"Петсон і Фіндус: найкраще у світі Різдво" (Pettson and Findus The Best Christmas Ever Movies) (2016)

Дідусь Петсон пообіцяв своєму улюбленому коту Фіндусу найкраще в світі Різдво, але в процесі підготовки щось пішло не по плану. Спочатку поїхати в ліс за ялинкою завадила сильна заметіль. Наступного дня Петсон і Фіндус таки вирушили в дорогу, але дідусь сильно забив ногу.

Новорічні і різдвяні мультфільми

Кіт Фіндус намагається допомогти дідусеві одужати, але вийти з дому за ялинкою чи хоча б у магазин за продуктами він не може. Чи вдасться коту влаштувати для Петсона сюрприз і які ще несподіванки їх чекають – дивіться у мультфільмі.

"Льодовиковий період: гігантське Різдво" (Ice Age: A Mammoth Christmas) (2011)

Герой "Льодовикового періоду" – мамонт Менні – прикочує різдвяний камінь (сімейну реліквію мамонтів), щоб показати його своїй доньці Персику. Але от лихо – незграбний лінивець Сід цей камінь пошкоджує. Менні переконаний: кожен, хто бодай трохи зіпсує реліквію, потрапить до чорного списку Санта-Клауса і не отримає подарунок на Різдво.

Новорічні і різдвяні мультфільми

Тож Сід вирушає на Північний полюс, щоб вибачитися перед Сантою. Услід за ним прямують усі його друзі. На шляху мандрівники випадково руйнують майстерню Санта-Клауса. Тепер усім героям доведеться врятувати Різдво для цілого світу.

"Таємна служба Санта-Клауса" (Arthur Christmas) (2011)

Мультфільм "Таємна служба Санта-Клауса" покаже глядачам світ захопливих пригод Санта-Клауса і його молодшого сина Артура. У Санти і його команди трапилася прикра історія: одна дівчинка, яка увесь рік поводилась чемно, не отримала подарунок під ялинку. Санта у розпачі – він не розуміє, як ельфи могли припуститися такої помилки.

Новорічні і різдвяні мультфільми

Виправити ситуацію вирішує Артур, який працює у поштовому відділенні. Хоробрий хлопчик наважується на небезпечні пригоди заради справедливості.

"Ніко: шлях до зірок" (The Flight Before Christmas) (2008)

Ніко – це маленьке північне оленя, яке ніколи не бачило свого батька. Йому лише відомо, що тато працює у різдвяній упряжі Санти. Усі, кому Ніко про це розповідає – не вірять.

Новорічні і різдвяні мультфільми

Ніко теж мріє працювати в упряжі і розвозити подарунки дітям та дорослим. Він втікає з дому, щоб навчитися у білки Джуліуса літати. Випадково вони дізнаються, що Санті загрожує небезпека. Тож Ніко з лісовими друзями вирушає на пошуки свого батька.

"Полярний експрес" (The Polar Express) (2004)

Мультфільм "Полярний експрес" розповідає про маленького хлопчика, який не вірить в чудеса і, зокрема, в Санта-Клауса. Одного разу, в переддень Різдва, він отримує унікальну можливість вирушити на Північний полюс, щоб особисто переконатися в існуванні Санти.

Новорічні і різдвяні мультфільми 

Прокинувшись вночі від дивних звуків, хлопчик вибігає на вулицю і бачить дивовижну картину: просто біля будинку стоїть чарівний поїзд, кондуктор якого повідомляє йому, що потяг прямує на Північний полюс. Саме там всі пасажири зможуть побачити Санта-Клауса. Без вагань головний герой вирушає у цікаву подорож, де його чекають безліч неймовірних пригод.

"Барбі і Лускунчик" (Barbie in the Nutcracker) (2001)

Мультфільм "Барбі і Лускунчик" знятий за однойменною казкою "Лускунчик", яку написав Ернест Теодор Амадей Гофман.

За сюжетом, Клара отримує в подарунок від своєї улюбленої тітки маленького дерев'яного чоловічка в гвардійській формі. Основне завдання Лускунчика – колоти горіхи. Однак тітка трохи спантеличила Клару, повідомивши, що всередині дерев'яного чоловічка б'ється серце справжнього принца. Тож коли годинник пробив північ, в будинку почали відбуватися чудеса.

Новорічні і різдвяні мультфільми

З крихітної нірки в кімнаті з'явився злий Мишачий Король і його солдати. Лише Лускунчик знав про небезпеку, що насувається. Тож він оживає, щоб захистити Клару. Однак Мишачий Король вже встиг накласти на дівчинку закляття: відтепер вона буде такою ж маленькою, як і її іграшковий Лускунчик. Тепер їм обом належить вирушити у фантастичну подорож, щоб зруйнувати чари Мишачого Короля.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Скакалка: переваги та недоліки стрибків
Скакалка: переваги та недоліки стри... Стрибки зі скакалкою — це не лише веселе дитяче заняття, а й ефективний вид фізичної активності для дорослих. Цей прости...
Яке телебачення краще підключити: IPTV чи кабельне TV
Яке телебачення краще підключити: I... Яке телебачення краще підключити: IPTV чи кабельне TV? Які особливості кабельного телебачення? Які особливості IPTV теле...
12 найцікавіших місць  Хмельниччини
12 найцікавіших місць Хмельниччини Хмельниччина багато на унікальні місця, географічні цікавинки, старовинні унікальні маєтки, замки, церкви, споруди. А ти...