Благодійний музичний перформанс Остапа Мануляка за світлинами із війни

Благодійний музичний перформанс Остапа Мануляка за світлинами із війни

22 вересня о 19:00 у Jam Factory Art Center пройде благодійний захід «Рефлексії з інтерлюдіями» Остапа Мануляка. Це музичний перформанс за світлинами військового-львів’янина Миколи Глібовича.

На фото війна залишається за кадром, але те, що в кадрі, стає своєрідним палімпсестом образів. Музичний перформанс у діалозі із візуальними образами стає нашаруванням рефлексій, звуковим полілогом між акустичними інструментами, електронікою та записами. 

Концерт буде благодійним: виручені кошти з продажу квитків передаємо на нагальні потреби підрозділу Богдана Кокотайла, що воює на Харківщині. 

Також артцентр проводить збір для Богдана Кокотайла. За донат від 200 грн комусь із благодійників подарують світлину Миколи Глібовича із підписом автора, та 4 квитки на події артцентру в жовтні — виставу «Візьми зараз із собою» та один із концертів. 

Богдан Кокотайло — піаніст, звукорежисер та багатолітній звукоінженер Експериментальної освітньої студії електроакустичної музики EESEM у Львівській національній музичній академії імені М.В.Лисенка. Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну служить в складі 47-ої окремої артилерійської бригади.

Музиканти:

Остап Мануляк - фортепіано, електроніка

Тарас Гамар - кларнет

Микола Глібович - саксофон 

Наталія Кожушко-Максимів - флейта

Андрій Кохан - бас

22 вересня о 19:00 (open door з 18:20)

Львів, вул. Б. Хмельницького, 124 (зал Авдиторія)

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення