Найкращі бюджетні планшетні ПК: ТОП-2024

ctrs.com.ua
Автор:
ctrs.com.ua
11 квітня 2024

У скрутні часи далеко не кожен українець може дозволити собі придбати планшет верхнього класу. Втім, впадати у відчай не варто. На ринку є десятки недорогих моделей, що працюватимуть протягом тривалого часу і відмінно підходять для роботи, навчання та мультимедійних розваг. 

Ми підготували рейтинг найкращих, на наш погляд, варіантів із погляду співвідношення функціональності та доступної вартості. У нашому ТОПі переважно представлені девайси від лідерів індустрії. 

Найкращі бюджетні планшетні ПК: ТОП-2024

1. Apple iPad Air 4

Це не остання на сьогодні модель у лінійці, проте вона й досі користується популярністю у користувачів. Стильний і продуктивний планшет Айпад із підтриманням фірмових стилусів та поміркованою ціною. 

Такий універсальний пристрій є відмінним варіантом для широкого спектру завдань: дизайну, роботи із документами, перегляду відео, ведення сторінок у соцмережах, тощо. Варто зазначити, що планшети від Apple,зазвичай, зберігають актуальність протягом мінімум 3-4 років. 

2. Samsung Galaxy Tab A7

Цей девайс, оснащений 10,4-дюймовим екраном, є одним із найкращих у своїй категорії. На вибір покупців доступні дві конфігурації оперативної та постійної пам'яті, а також три варіанти забарвлення корпусу: золотий, сріблястий і сірий. 

Гідну продуктивність забезпечує процесор серії Snapdragon, ємна батарея гарантує тривалий час роботи на одному заряді. Додатковими перевагами є можливість збільшення об'єму постійної пам'яті, аудіосистема із чотирма гучними динаміками та наявність роз'єму 3,5 мм. Відмінне рішення для повсякденного використання.

3. Microsoft Surface Go 3

Компактний і легкий пристрій для використання під час подорожей. За умов повного заряду вбудований акумулятор дає змогу пропрацювати до 12 годин у звичайному режимі використання (вебсерфінг, спілкування в месенджерах, робота в простих застосунках). 

Дисплей відтворює чітке та барвисте зображення, його діагональ є достатньою для зручної організації робочого простору. Продуктивність центрального чіпсету з інтегрованим графічним ядром підходить для роботи в браузері та перегляду файлів мультимедіа, однак для геймінгу і 3D-моделювання її не вистачить.

TFglP04MFCj3oUn2rRSOaAb5eHaZ5H9hjU0dFhBf8sCVcEJj5fxITfybC7vJA82MMxbYRH-SXo94y8siIrOfzcwymrCB5dTu4spiohuI9OnktFLDkGGNmK8BMM4oAObaw0-JOkamW2PRBkQblHbjmcs

4. Apple iPad (2021)

Ще один планшет у нашому ТОПі від техногіганта із Купертіно. Це доволі потужна модель для базового графічного дизайну і зручного виконання завдань із навчання. Його зовнішній вигляд може вбачатися дещо старомодним, однак баланс обчислювальної потужності та вартості дійсно є отпимальним. Важливою перевагою є зворотня сумісність з Афйонами, Макбуками та іншими гаджетами «яблучної» екосистеми.

5. Lenovo Tab P11 Plus

Завдяки вражаючій автономності цей компактний планшетний ПК є справжньою знахідкою для використання за межами власної оселі. Його батарея дає можливість пропрацювати без підзаряджання майже добу, а в операційній системі доступні корисні Android-застосунки. Модель Tab P11 Plus є відмінним рішенням для тих користувачів, яким доводиться часто подорожувати. 

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як обрати ювелірну прикрасу для весілля: поради для подарунка
Як обрати ювелірну прикрасу для вес... Дізнайтеся, як вибрати ідеальні ювелірні прикраси для весільного подарунка, враховуючи стиль, символіку та персоналізаці...
7 унікальних та цікавих місць Вінничини
7 унікальних та цікавих місць Вінни... Україна така розмаїта та багата на цікавинки. Наша Вінничина не виняток! У Вінницькій області є чимало унікальних місць,...
Програма Porsche Approved: чи варто купувати автомобіль з пробігом?
Програма Porsche Approved: чи варто... Вибір автомобіля завжди був складним завданням, особливо коли мова йде про преміальні марки. Одним з варіантів є придбан...