Абатство Даунтон

Абатство Даунтон

Всі анонси від: Мультиплекс

Ласкаво просимо до абатства Даунтон – таке миле та затишне місце. Як і де-небудь ще в Англії, люди тут живуть розміреним життям, ведуть світські бесіди. Ми говоримо, звичайно ж, про аристократів. У простого народу зовсім інші турботи, але зараз зовсім не про них. Що їм до того, що до Даунтона приїде сам правлячий монарх! До цього прийому потрібно ретельно підготуватися. Кожен кущик, кожен куточок у будинку повинні виглядати настільки ідеальними, наскільки це тільки можливо. Скільки подій потрібно підготувати, навчити всьому потрібному прислугу. Турбот у кожного члена аристократичної сім'ї більше нікуди! Але ж хтось цей прийом вирішив використати для того, щоб убити монарха...

Режисером фільму став Майкл Енглер, в активі якого є епізоди серіалів "Абатство Даунтон", "Моє так зване життя", "Секс у великому місті".

Ролі в картині виконали: Меттью Гуд ("Самотній чоловік" (2009), серіали "Танці на межі", "Випробування невинністю"), Меггі Сміт ("Розквіт міс Джин Броді" (1969, "Оскар" за "Найкращу жіночу роль"), "Таємничий сад" (1993), "Джейн Остін" (2006)), Мішель Докері ("Повітряний маршал" (2014), серіали "Абатство Даунтон", "Забуті богом").

Вихід стрічки у прокат трапиться 12 вересня 2019 року.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення