Концерт «Сен-Санс, Родріго, Франк». Симфонічний оркестр

Концерт «Сен-Санс, Родріго, Франк». Симфонічний оркестр

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

Концерт Концерт «Сен-Санс, Родріго, Франк» в Хмельницькому відбудеться 22 листопада о 18:00 в Філармонії

22 листопада запрошуємо хмельничан та гостей міста на концерт класичної музики, присвячений творчості композиторів Західної Європи. Наш симфонічний оркестр на чолі з диригентом Сергієм Леонов готує для вас вечір напрочуд красивої та романтичної музики.

Цього вечора маєте нагоду наживо почути Симфонічну поему «Фаетон» знаного французького композитора Каміля Сен-Санса. Це яскрава та барвиста музична картина, на створення якої автор надихнувся давньогрецьким міфом про Фаетона, юнака, який загинув, намагаючись керувати вогненною колісницею свого батька, Геліоса.

«Фантазія для джентльмена» Хоакіна Родріго заслуговує особливої уваги поціновувачів гітари, адже поряд з «Concierto de Aranjuez», який приніс композитору всесвітню славу, цей твір є справжнім шедевром сучасного мистецтва гітарної гри. Сольну партію на нашому концерті виконає лауреат міжнародних конкурсів, соліст філармонії Максим Заводний.

На завершення концерту прозвучить музика ще одного французького композитора-романтика Сезара Франка - Симфонія ре мінор. Вона є одним із його найвідоміших творів та справедливо вважається одним з кращих зразків симфонічної літератури другої половини ХІХ ст.

Не пропустіть цей захоплюючий вечір музики та емоцій! Приєднуйтесь і дозвольте нашим артистам занурити вас у світ краси, романтики та величі класичної музики! Початок о 18.00.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення