Акція у SmartCinema Осінь на стилі

Акція у SmartCinema Осінь на стилі

Всі анонси від: SmartCinema

Запрошуємо усіх до кінотеатру SmartCinema у Хмельницькому.

З 14 вересня по 31 грудня 2018 року у кінотеатрі SmartCinema діє акція "Осінь на стилі".

Умови акції:

  • купуючи квиток в касі нашого кінотеатру, пред'явники чеків на будь-яку покупку з магазинів Levi`s, GUESS або Superdry, що знаходяться в ТЦ Woodmall, зможуть отримати другий квиток в подарунок!

Пропозиція дійсна на один і той же сеанс з придбаним квитком - і це можуть бути стандартні місця (тобто, не дивани) на будь-якому сеансі в будь-який залі (з VIP-залом включно). Чек на покупку з магазинів Levi`s, GUESS або Superdry, зроблену в період з 14 вересня по 31 грудня, можна використовувати в будь-який день, але, звертаємо увагу, - до 31 грудня! Один чек може брати участь в акції один раз (наш касир ставить позначку, що чек бере участь в акції, і повертає його власнику). Кількість чеків, які можуть взяти участь у акції - необмежено.

Кінотеатр не гарантує, що при великому завантаженні залу на певному сеансі друге місце буде поруч з першим, і, при повному завантаженні залу, друге місце буде доступно.

Кінотеатр "SmartCinema" - сучасний семизальний кінокомплекс. Кінотеатр є багатозальним, який дозволяє надати нашим глядачам широкий репертуар фільмів: від 10 картин одночасно в прокаті. Сеанси в кінотеатрі розпочинаються кожні 10-15 хвилин.

  • 7 кінозалів підвищеного комфорту оснащені новітнім звуковим і кінопроекційне обладнанням. Великий зал Sound + з лазерним проектором і системою імерсивні звуку, а також VIP зал.
  • 5 залів кінотеатру обладнані системою 3D-проекції. Якісне 3D зображення в залах кінотеатру забезпечують сучасні екрани SilverScreen з срібним покриттям. Також для комфорту глядачів передбачені персональні 3D-окуляри, які можна придбати у нас і використовувати для повторного перегляду фільмів у форматі 3D.

У всіх залах кінотеатру встановлено комфортні сидіння і дивани. Зали одночасно можуть розмістити більше 500 глядачів.

Частіше проводьте час з друзями та рідними - SmartCinema.

Сайт кінотеатру: SmartCinema.

SmartCinema знаоходиться за адресою: вул. Трудова, 6А.

Запрошуємо усіх до кінотеатру SmartCinema у Хмельницькому!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення