Amy Winehouse. Body and Soul у Хмельницькому

Amy Winehouse. Body and Soul у Хмельницькому

Всі анонси від: монотеатр Кут

14 січня у Хмельницькому відбудеться концерт творчості Amy Winehouse під назвою Body and Soul, початок о 19:00.

Театрально-музичний спектакль відбудеться у Хмельницькому міському моно–театрі "Кут".

 

Amy Winehouse, "Body and Soul".

Турбулентна та беззахисна Емі:

Театрально-музичний спектакль "Тіло і душа" розповідає про знайомство журналіста з британською співачкою Емі Уайнхауз у складний час її життя. Це свого роду сповідь - інтимна і відчайдушна спроба розкрити життя талановитої, закоханої жінки, яка стикнулася з багатьма проблемами в житті і не змогла їх подолати.

Вистава відбувається від особи журналіста, що брав у Емі її останні інтерв`ю. Поступово, сухий звіт репортера, прохолодного спостерігача, перетворюється на оповідання та взаємодію. Стає поемою про психотичну, турбулентну, проте беззахисну Емі, яка день за днем втрачала зв'язок з реальним життям.

Емі Джейд Уайнхаус - британська співачка і автор пісень, відома своїм контральто-вокалом і ексцентричним виконанням суміші музичних жанрів, R & В, соул і джаз, визнана критиками однієї з провідних британських виконавиць 2000-х років. Двічі лауреат премії Ivor Novello, її перший альбом Frank був номінований на Mercury Prize. 14 лютого 2007 співачка отримала Brit Award як "Краща британська виконавиця". У серпні 2011 року другий альбом "Back To Black" визнаний найуспішнішим альбомом XXI століття у Великобританії. Померла 23 липня 2011 року в своєму будинку в Камдені від алкогольного отруєння у віці 27 років.

 

Музика: The Velvet Sun

Слово: Павло Коробчук

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення