Андріана у Хмельницькому

Запрошуємо усіх на концерт співачки Андріани.

Захід пройде 13 березня у Хмельницькому обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Старицького, початок о 19:00.

Андріана - це співачка з України, треки якої можна віднести до музичного стилю поп-мьюзік. У неї є, як англомовні, так і україномовні пісні.

Батько і мати артистки розгледіли в ній творчі музичні здібності ще з малого віку, після чого вирішили відвести її в Кам'янко-Бузьке музичне установа, в якому дівчинка вивчала спів, щоб в подальшому у неї був гарний чистий вокал. Через деякий час Андріана пісні почала писати самостійно. З цього часу і виявилося бажання професійно співати. Її мати була, безумовно, на стороні дочки і всіляко її підтримувала. Вони спільно ходили на різні музичні фестивалі, де Андріана могла проявити свої вокальні дані. Їй вдавалося перемагати в конкурсах.

Концерт Андріани у Хмельницькому пройде разом з «ВАLCANIC BAND».

Співачка Андріана працює в жанрі pop-music. У минулому році вона була номінована на звання «Співачка року» за версією музичного каналу М2. На початку 2019 року на острові Балі були зняті два кліпи на пісні Андріани. За словами співачки, вона працює в стилі веселих жартівливих пісень. Концерт Андріани і «ВАLCANIC BAND» - це повне позитиву і драйву дію.

Пісні Андріани:

  • Адреналiн
  • Не дала
  • ча ча
  • Ла-ла-ла
  • неба мало
  • Бред Пітт

Вартість квитків: 120-300 грн.

Детальна інформація та придбання квитків за номером: (0382) 65 59 25

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення