Ансамбль танцю ім. П.Вірського у Хмельницькому

Ансамбль танцю ім. П.Вірського у Хмельницькому

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

Концерт Ансамбль танцю ім. П. Вірського в Хмельницькому відбудеться 21 грудня о 18:00 в Філармонії.

ВЕЛИКИЙ КОНЦЕРТ-ПРИСВЯТА АНСАМБЛЮ ІМ.ВІРСЬКОГО У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ

Національний заслужений академічний ансамбль танцю України ім. Павла Вірського вирушає у тур Україною! 21 грудня у Хмельницькому відбудеться великий святковий концерт, присвячений нашим захисникам та захисницям.

Хмельницька обласна філармонія (вул. Гагаріна, 7). Початок о 18:00.

Цей концерт подарує вам та вашим рідним наснагу та радість напередодні свят, адже кожен номер – справжній шедевр танцю! Кожен виступ – торжество краси та грації!

Вас чекає шоу, яке збирає тисячні аншлаги по всьому світу. Яскраві національні костюми, запальна українська енергетика, колорит, виразні рухи, а також віртуозність та оригінальна інтерпретація народних стилів.

Мета ансамблю – підтримати моральний дух українців та популяризувати українську танцювальну культуру серед молоді.

«Ми щасливі, коли бачимо, що створені нами танці радують людей, викликають посмішку, примушують світитися очі вдячністю присутніх, і вони, наші численні дорогі гості у пориві добрих почуттів, схвильовано аплодують, висловлюючи схвалення нашому мистецтву» – Павло Вірський.

Зустрічайте у своєму місті! Слава Україні!

Виступ ансамблю імені Вірського - це унікальний союз кольору, енергії та артистизму. Яскраві і виразні рухи, стрибки до стелі, блискавичні обертання і змінюється динаміка танців - від меланхолії до ейфорії. Той, хто прийде на їх виступ ніколи не забуде те, що побачить. Це абсолютно унікальні враження, які ви не отримаєте ні від одного іншого танцювального колективу. Хоча хореографія Павла Вірського та Мирослава Вантуха бере свої витоки в народному матеріалі, вона створена для професійних танцівників: як спочатку помічали оглядачі, жоден селянин чи сільський житель не танцює так театрально.

Ансамбль імені Вірського - 100 найсильніших артистів, пристрасних, повних життя, веселих, прекрасно тренованих, з неймовірною енергетикою. Енергія, віртуозність, майстерність і оригінальна інтерпретація народних стилів різних країн змусили весь світ аплодувати ансамблю Вірського.

Вартість квитка: 300-500 грн.

Запрошуємо усіх на виступ ансамблю ім. П. Вірського у Хмельницькому!

Коментарі до події (18)
  • Хмельницький Адміністратор 30 Травня

    Sasha Onystyuk та Kate Shuprygan стають переможцями розіграшу! Вітаємо )

    Sasha Onystyuk Хмельницький Адміністратор 30 Травня

    Дякую)  Як можна забрати квиточок?
  • Галина Середюк 30 Травня

    З нетерпінням очікую на концерт ансамблю ім.Вірського.Неперевершений колектив ,що дарує  неймовірні відчуття!    https-// moestro:ua/km/konsertna-programa-svyato-ditinstva-21561.html
  • Sasha Onystyuk 30 Травня

    Обожнюю ансамбль Вірського, найкращі танцюристи України. Дуже мрію потрапити на їх виступ, а ще https://moemisto.ua/km/festival-respublica-2017-u-misti-kamyanets-podilskiy-41399.html
  • Sasha Onystyuk 30 Травня

    Народний танець став для мене частиною життя,  неймовірні враження під час того,як ти дивишся цю складну хореографію і коли сама танцюєш.

    Так, як я сама танцюю народний танець, я б хотіла з радістю відвідати концерт найкращих народних танцюристів - професіоналів, побачити їхню майстерність, адже вони неперевершені.

    Я впевнена, що під час концерту у кожного будуть шалені емоції і я також хочу долучитись завдяки цьому розіграшу до цього свята. Дякую)

    https://moemisto.ua/km/festival-respublica-2017-u-misti-kamyanets-podilskiy-41399.html ( найкрутіша подія для молоді, обов'язково відвідаю ще й таке)
Отримуйте
регулярні оновлення