АНТИТІЛА - HELLO LIVE Concert

АНТИТІЛА - HELLO LIVE Concert

12 квітня альбому HELLO гурту Антитіла один рік!

Саме на 12 квітня о 21:00 і запланований показ на нашому YouTube каналі одного з 2х столичних концертів туру HELLO, що відбувся у Палаці Спорту у листопаді 2019 року.
До речі, на пісні з цього альбому ми зняли найбільшу кількість відеокліпів в історії групи - 7/10!

Під час першого показу концерту на ютуб, карантинним недільним вечором, всі охочі вперше зможуть вільно поспілкуватись зі всім складом Антитіла в чаті під відео, як з музикантами, так і з менеджментом групи, протягом цілих 2х годин. За бажанням, накидати нам в цьому ж чаті запитань ще до початку перегляду. https://youtu.be/8v-HKwHsyQs

 Підпишись на канал АНТИТІЛА - https://goo.gl/gBBS24 і не пропусти прем’єру!

Всі члени колективу будуть присутні в чаті під своїми справжніми іменами.


Разом з цим, до кінця карантину, ми починаємо серію невідомих фактів про дуже відомі події в житті гурту Антитіла за останні 10 років. Що було насправді? Скільки це коштувало? Які непередбачувані обставини з’являлись? Як гурт вирішував їх та як це було вигадано – цікавить справді кожного?! Ми готові ділитись по-чесному.

Що ж творилося за кулісами столичного Палацу Спорту?

Всього за півгодини до найвідповідальнішого концерту з чітким до секунди графіком виходу в прямий ефір на телеканалі М1, з 10 тисячами очікуючими, вже на той момент, шанувальниками в залі, майже з річною підготовкою шоу, де було продумано кожну деталь, та сценою в мільйон гривень – не знайшлось концертних штанів для соліста групи. З певних причин, замовлені концертні костюми були пошиті лише в день концерту. Ніщо “нє предвещало бєди”, ніхто і не подумав взяти запасний, інший концертний одяг чи перевірити костюми вдень. У всіх купа інших важливіших справ.

І ось, 30 хвилин до виходу на сцену, із залу чутно, як шанувальники плескають, а музиканти розуміють, що вони краще виглядають без красивих блакитних штанів, ніж в них. Михайло Чирко намотував чергове коло біля стола, бо за ці штани відповідав саме він. В повітрі повисла тиша. Кожен випадковий зайшовши в гримерку одразу отримував порцію настрою «за штани» - Сергій думав.

25 хвилин до початку концерту. Музикантами сформоване спільне кризове рішення. По суті, єдине можливе і по сьогодні - покладатися можна лише на себе і свої сили. Дмитро Водовозов, вскочивши на моноколесо, зривається в сусідній торгівельний центр Гуллівер за новими штанами для Тараса. По суті, без барабанщика концерт і не почнеш, але й прямий ефір не затримається і почнеться рівно о 20:00. На вулиці вихідний день, купа людей і ТЦ в Україні, як завжди, “майже пустий”.

13 хвилин до початку. В груповий чат приходить повідомлення, що штани куплені разом із фото у підтвердження.

8 хвилин до початку. Дмитро, як воїн, на моноколесі зі штанами влітає у гримерну. Загальний сценічний образ групи вже перероблено. З п’яти костюмів залишилось тільки два блакитних піджаки. Сергій натягнув чорні стрейчі від Жолудя. Михайло, зупинившись на півоберті біля столу та заспокоївшись, з посмішкою одягає на себе бас-гітару.

2 хвилини до початку. Гурт за кулісами. По всіх раціях організаторів та техніків пройшла новина, що штани є. Режисери рахують відлік.
Ми починаємо!

- Над концертом працювало більше 200 людей, не враховуючи ще 200 волонтерів.
- Загальна кількість людей в залі, які просканували свій квиток, не враховуючи дітей до 8 років, за інформацію наданою квитковими операторами
- 9 783 чол. І Палац Спорту міг прийняти ще. Розвіяно міф про його вмісткість.
- Загальна вартість концерту більше 2 000 000 грн.
- Перший Палац Спорту був проданий майже без рекламної кампанії, за 2 місяці до дати концерту.
- В даному концертному відео повністю відсутня редакція звуку. Виконання залишилось повністю таким, як було на концерті.
- Тарас проспівав 2 концерти підряд, по 2,5 години кожен з неокріплим голосом після важкої ангіни.
- Дмитро Жолудь вперше використав для обробки звуку Кемпер 2.0, з повністю прописаними Midi командами під кожну частину, кожної пісні. І все це в прямому ефірі, без можливості тестування поведінки приладу та прописаних команд раніше в репетиційних чи концертних умовах.
- Дімчик отримав звання рятівника групи за подвиг з моноколесом. Для моноколеса була запронована зимова гума.
- Антитіла і далі продовжують працювати зі своєю улюбленою швачкою, Катериною, але Михайло тепер все робить наперед.
Примірки більше не відкладаються на останній день.

#HELLOANTYTILA #HELLOTOUR #АНТИТІЛА

Антитіла - український поп-рок гурт з Києва, що виник 2008 року. Лідером гурту є Тарас Тополя. У репертуарі гурту є пісні українською, англійською та російською мовами.

Гурт Антитіла у 2020 році накриє Україну музичною хвилею «Hello».

Гурт Антитіла продовжує успішний тур «Hello» Україною. Стадіонні аншлаги та поспіль два Палаци спорту у столиці - це його перша частина. Від Заходу до Сходу, від театрів до стадіонів, від районних містечок до міст мільйонників. На майданчиках країни гурт представить двогодинну музичну програму з хітів нового альбому, серед яких «ТДМЕ», «Вірила», «Лови момент» та попередніх платівок: «Все красиво», «Люди як кораблі», «БудуВуду» та інші. У якості доповнення - атмосфера спецефектів, світло та надсучасний живий звук світового рівня. Бо саме Антитіла на своїх концертах вперше в Україні представили найкраще сценічне обладнання, що у 2018 році отримало найвищі світові нагороди на музичній виставці в США. Ексклюзивна стадіонна сцена у формі напівкола та вагою 68 тонн буде адаптована під всі турові концертні площадки, щоб прихильники у кожному місті змогли зануритись у музичний світ Антитіла, відчути на повну їх енергію та стати частиною live-шоу «Hello».

«Нас завалили в мессенджерах та на почту групи проханнями приїхати в те чи інше місто. З кожним новим нашим стадіонним концертом хвиля захоплених відгуків і сарафанне радіо розліталося по всій країні. Тож ми, як і обіцяли розширюємо географію туру HELLO. Отже, чекайте нас на нових стадіонах і великих багатотисячних критих залах з великою двох годинною програмою, шоу, звуком і світлом світового рівня!» - додав Тарас Тополя.

Це восьмий тур гурту Антитіла, але вперше вони представили шоу такого формату для своїх прихильників. «Hello» - це два роки підготовки, синергія мільйонів прихильників по всьому світу та праця великої команди Антитіл.
Так Антитіла звучать сьогодні. Звучать для всієї родини.

Антитіла – більше, ніж музика!

Новий тур "Hello" стане найпотужнішим і наймасштабнішим в історії гурту Антитіла. На глядачів чекають нові пісні, улюблені хіти, шоу, драйв, незабутні емоції та потужний живий звук.

 

Коментарі до події (2)
  • Oxana Tkachuk 20 Листопада

    Дуже чекаю!
  • Щаблинская Ирина 24 Лютого

    https://moemisto.ua/km/antitila-u-hmelnitskomu-vseukrayinskiy-tur-sontse-45107.html

    Полюбляю слухати поп- рок, тому хотілось би потрапити на концерт
Отримуйте
регулярні оновлення