Апельсини від Єви

Вистава Апельсини від Єви (театр ім. М. Старицького) відбудеться 20 квітня о 18:00 у театрі ім. М. Старицького.

Сюжет

Вистава про приголомшливу жінку, яка, якщо кохає, – віддається чоловікові повністю, заповнюючи життя коханого увагою і турботою, з ранку і… до ранку. Проте, ця Єва приходить не з яблуками, їй достатньо двох слів, щоб перекинути світ чоловіка з ніг на голову…

Дотепні діалоги, жвавий сюжет, пікантні епізоди показали в абсурдній комедії за твором італійського драматурга Альдо Ніколаї. Це вистава про егоцентричне, вампіричне кохання, де приголомшлива жінка перекидає світ чоловіка з ніг на голову.

Півторагодинна постановка у виконанні лише трьох акторів, які з перших хвилин тримають увагу глядача, змушують його сміятися та співпереживати. Апельсин – наскрізний образ вистави. Головна героїня постійно дарує апельсини людям, які через неї постраждали. А гігантський апельсин посеред сцени трансформується щоразу в інше місце дійства – він є одночасно лікарнею, в’язницею, психлікарнею.

Режисеркою постановки стала актриса театру Старицького Лариса Курманова. Мисткиня говорить, що у цій виставі-абсурді кожен знайде те, що він захоче і зможе зрозуміти. 

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення