Безкоштовний кінопоказ фільмів Християнського кінофестивалю "СВІТЛО"

Безкоштовний кінопоказ фільмів Християнського кінофестивалю "СВІТЛО"

Всі анонси від: Гедеон лідер

Запрошуємо усіх хмельничан та гостей міста на показ кращих фільмів Київського міжнародного кінофестивалю "Світло".

Короткий список фільмів:

«Війна не зважає на мріями» (2 хв.) Номінація: Соціальний ролик Режисер: Джулай Єгор Олександрович. Сюжет: ти можеш мріяти про те, щоб стати великим вченим або футболістом, жити своїм звичайним дитячим життям. Але війна за хвилину змінить твої плани. Вона ніколи не зважає на мрії....

«Князь Володимир» (14 хв.) Номінація: Фільм для дітей Режисер: Марія Ховенко.  Фільм присвячений хрестителю Київської Русі, Володимиру Святославовичу, якого не випадково називають Рівноапостольним - саме завдяки його старанням Русь була освітлена світлом християнської віри. В роботі багато творчих знахідок, несподіваних цікавих прийомів, реалізованих талановитим художників Катериною Бєляєвої.

«Капелан» (16 хв.) Номінація: Документальний короткометражний фільм Режисер: Білий В'ячеслав Олегович. Його мета - не тільки фізично загартувати підлітків, не тільки відвернути їх від вулиці, а й прищепити християнські цінності в несвідомі ще молоді душі. Шлях між літаком, стрибками і польотом, відкриттям Бога в собі - це один шлях - самопреодоления.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення