Благодійний турнір "Україна в наших серцях"

Благодійний турнір "Україна в наших серцях"

Всі анонси від: ВСІМ

12 років у Хмельницькому проводився турнір з мініфутболу ВСІМ Бізнес-ліга. Черговий сезон завадили провести окупанти. Аби якомога скоріше прогнати його з наших земель, потрібна всіляка підтримка наших воїнів. Саме тому сайт vsim.ua разом із Асоціацією мініфутболу (футзалу) Хмельницької області вирішили провести благодійний турнір взамін звичного комерційного. Основна мета - збір коштів на адресну допомогу пораненим військовим.

28 команд зголосилися позмагатися за перемогу та допомогти зібрати кошти. Вони були поділені на 7 квартетів. За підсумками групового етапу по дві кращі команди з кожної групи, а також два колективи з кращими показниками серед клубів, які фінішують у групах третіми, продовжать боротьбу у плей-офф за призові місця.

Ігри будуть проходити на відкритих майданчиках СК ГУНП, а тривалість кожного матчу на турнірі становитиме 2 тайми по 25 хвилин “брудного” часу. 

Фото, відео та огляди матчів шукайте на сторінках організаторів - сайт vsim.ua та Асоціація мініфутболу (футзалу) Хмельницької області 

Партнери турніру:

«Фруктовий рай» - завжди свіжі овочі та фрукти

Pronto Pizza & Sushi Pro - не просто піца

Стоматологія "Посмішка успіху" - з турботою про кожен зуб

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення