Для любительок стилю бохо: 4 ідеї з сукнями у відповідному дизайні

shafa.ua
Автор:
shafa.ua
27 вересня 2024

Сукні в бохо-стилі стали трендом сезону весна-літо 2024 року. Проте з приходом осені їх популярність не знизилась, навпаки. Восени сукні в стилі бохо залишаються популярними і на їх основі можна створювати різноманітні стильні образи. Ось 4 ідеї для поєднань:

  1. З балетками та шкіряними куртками.
  2. З жакетом.
  3. З тренчем.
  4. З куртками з м’яких тканин.

Розглянемо детальніше особливості кожного образу.

Для любительок стилю бохо: 4 ідеї з сукнями у відповідному дизайні

 

З балетками та шкірянками

Характерними рисами суконь в стилі бохо можна назвати м’якість, легкість та романтичність. Саме тому одним з найбільш вдалих варіантів взуття для них є балетки. Тендітні туфельки на пласкій підошві виглядають елегантно та ніжно – ідеальні для суконь-бохо. Але така легкість образу для осені не дуже підходить. Тому, щоб виглядати гармонічно (а заодно й утеплитися), варто підібрати на верх шкірянку.

Куртки-шкірянки в дизайні косухи чи традиційному мають трохи брутальний вигляд. Завдяки цьому вони вдало відтіняють ніжність суконь в стилі бохо, додають образу виразності.

При виборі куртки варто звернути увагу на колір. В моді коричневий та його відтінки. Тож, вибираючи шкірянку, зверніть уваги на моделі в шоколадному чи горіховому кольорі.

Додати акцентів допоможе взуття. Обирайте срібляті чи навіть сітчасті балетки для теплих днів та доповнюйте їх шкарпетками білого кольору. Такі поєднання зараз в моді, до того ж, досить практичні на випадок прохолоди.

Поєднання з жакетом

Об’ємні жакети з широкими плечами  стали справжнім хітом цього сезону. Тож сміливо можна використовувати їх для створення стильних образів з сукнями в стилі бохо. Об’ємний жакет створить ефект багатошаровості – комфортний та теплий, ідеальний для осені. До того ж цей предмет гардеробу може замінити собою навіть куртку чи джемпер в прохолодні дні, але точно дозволяє створювати більш цікаві та свіжі образи.

Вибираючи жакет, варто звернути увагу на однотонні моделі. На піці популярності натуральні природні відтінки, тож бежеві, кремові, пісочні кольори сміливо можна обирати для свого гардеробу.

Додати акцентів до таких образів можна за рахунок аксесуарів. Вибирайте коричневу сумку, компактні окуляри та прикраси з натурального дерева чи каміння (або якісну стилізацію), щоб створити стильний образ с сукнею бохо в стрит стилі.

Поєднання з тренчем

Для вітряних осінніх днів чи дощової походи в теплі дні, ідеально підійде тренч. Так називають легкі плащі з водонепроникної та вітронепродувної тканини. Цього сезону такий варіант верхнього одягу переживає бурхливе повернення в світ моди. Причому в тренді природні кольори – хакі, олива, сірий, кемел.

До того ж, довгі тренчі в нейтральних відтінках ідеально пасують до стилю бохо. До них варто підібрати сукні жіночі в світлих відтінках (беж, молочний) – однотонні чи з яскравими акцентами. Знайти такі моделі можна на торгівельному майданчику Shafa. Знайти тут можна сукні в стилі бохо, як новинки, так і вінтажні моделі, до того ж, одяг тут представлений від сотень продавців і тому точно можна буде підібрати відповідний розмір чи колір.

З куртками з м’яких тканин

Куртки сміливо можна назвати найбільш розповсюдженим та підходящим для осені видом верхнього одягу. Але зазвичай вони асоціюються з джинсами чи трикотажними сукнями в стилі casual. Проте, якщо правильно підібрати куртку, то можна гармонічно вписати її і в бохо.

Для цього вибирати краще за все вкорочені моделі з тканин. Кашемір, твід, котон – ідеальний варіант на осінь. Вони теплі і атмосферні, до того ж не перенавантажують образ, тобто, ідеально підходять до романтичних суконь в стилі бохо. Причому, вибирати варто їх в одній гамі відтінків, але різних кольорів. Наприклад, серед поєднань можна виділити світлі молочні сукні та темну куртку у відтінку «капучіно». Додати родзинки до образу можна за рахунок коричневих сумок чи чобіт на грубій підошві.

Загалом, як бачимо бохо-сукні дійсно можна гармонічно вписати в осінні образи. Головне вміти їх поєднувати з іншими предметами осіннього гардеробу. Кілька ідей топових комбінацій ми розповіли, проте сміливо можна експериментувати з деталями.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Скакалка: переваги та недоліки стрибків
Скакалка: переваги та недоліки стри... Стрибки зі скакалкою — це не лише веселе дитяче заняття, а й ефективний вид фізичної активності для дорослих. Цей прости...
Яке телебачення краще підключити: IPTV чи кабельне TV
Яке телебачення краще підключити: I... Яке телебачення краще підключити: IPTV чи кабельне TV? Які особливості кабельного телебачення? Які особливості IPTV теле...
12 найцікавіших місць  Хмельниччини
12 найцікавіших місць Хмельниччини Хмельниччина багато на унікальні місця, географічні цікавинки, старовинні унікальні маєтки, замки, церкви, споруди. А ти...