Insta-локації у місті Хмельницький

Рискальчук Олександра
Автор:
Рискальчук Олександра
29 серпня 2022

Фото у сучасному світі відіграють вагому роль. Мова йде не лише про захоплення, а й про необхідність мати гарні світлини. Звісно, сьогодні мало хто зберігає їх у друкованому вигляді. А от опублікувати свіжу фотографію у соцмережах - майже як звичка для більшості людей. 

Де ж зробити чергову порцію світлин? Про це розповіла фотографиня з Хмельницького. Вона підібрала локації як на свіжому повітрі, так і в приміщеннях, де панує потрібна атмосфера для створення фото. 

Insta-локації у місті Хмельницький

Фотографиня Анастасія фанатіє від свого захоплення. Тяжка сумка з технікою на плечі, яка завжди із нею, не створює їй дискомфорту. І вона не дратується через запитання: “Коли скинете фото?” Адже все це - частина життя хмельничанки Анастасії. Фото вона надсилає в найкоротші терміни, а сумку із фотоапаратом і об’єктивами майже не відчуває. 

Важко порахувати скільки дівчина створює фотосесій за тиждень. Фотографує природу, дизайн закладів і найголовніше - хмельничан. Ті частенько просять її підібрати цікаве місце в Хмельницькому для світлин. До того ж Настя знає, які фото потрібні саме вашому акаунту - чи то світлина напою в чашці або ж ваша ніжна посмішка на тлі мінімалістичного дизайну кав’ярні. Саме про такі заклади Анастасія згадуватиме у своїй підбірці Insta-локацій. З нею знайомтеся нижче у цьому матеріалі.

До речі, зараз на сторінці фотографині в Instagram триває цікавий розіграш. Долучитися та дізнатися про нього детальніше можете за цим посиланням

Молодіжний парк

Природа - однозначно топове місце для створення фото. У Хмельницькому для цього якнайкраще підійде саме Молодіжний парк. І не сподівайтеся, що там можна сфотографуватися лише на тлі річки чи дерев. Кадри можуть вийти фантастичні, якщо довірити їх рукам професіонала. 

Parus Business Centre

Ця локація підійде тим, кому потрібні стильні фото. За наявності крутих образів, можна зробити цілу серію модних світлин. Тло у вигляді сучасної будівлі чудово впишеться у загальну картинку. А якщо додати до всього декілька доречних позувань - фото в “Instі” однозначно зберуть чимало вподобайок. 

Парковка ТРЦ "Монблан"

Драйвові, стильні та живі фото - все це можна втілити на парковці біля ТРЦ “Монблан”. Фасад торговельного центру задасть вашому фото настрій. А ви зможете стати чудовим його доповненням. Як щодо кросівок, спіднички та світшоту для цієї локації?

Арт галерея "Масло"

Легкий та невимушений образ - ось що чудово підійде саме для цього місця. Легка сукня та невеликі підбори. Підібрана зачіска чи милі локони. Стильні та романтичні світлини ще ніхто не скасовував. А ця локація - саме те, що треба для цього. 

Стометрівка

Проскурівська - вулиця із духом минулого. Де, як не тут, можна знайти чимало фасадів у стилі “ретро”? Всі вони вишукано виглядають не лише в житті, а й на фотографії. Саме серед таких будинків хочеться створити хоча б декілька фото. До загальної картинки в об’єктиві треба додати щиру посмішку чи невимушений погляд вбік. У такому разі вийде цікаве портретне фото. Також стильно виглядатиме кадр у повний зріст. Якщо модель займе цікаву позицію та додасть до свого загального образу цікаві аксесуари - світлина точно вдалася. 

Також Анастасія розповіла про кав’ярні, в яких можна зробити вдалі кадри. За її словами, втілити їх у життя вийде у таких місцях:

Black Honey

Кав'ярня з монохромним дизайном інтер'єру чудово підійде для любителів фотографій у мінімалістичному стилі.

Wildwood Coffee Art Place

Твоя тиха гавань. Унікальне кафе популярне серед творчих і романтичних особистостей Хмельницького. Сучасний зі стильним інтер'єром заклад. Екстер'єр також заманює

Feelin'good Coffee

Ця кав'ярня заслуговує особливої уваги, адже змушує кожного відвідувача проникнутись автентичною атмосферою закладу.

White Rabbit surf cafe

Тераса і вид на річку Південний Буг - головні принади даного закладу. Особливу атмосферу кафе має взимку, коли розпалюється вогонь у каміні і запах дров перемішується зі свіжою випічкою та кавою.

Кав'ярня-кондитерська Цукерня

Місце, де народжуються традиції. Це унікальний простір, який розмістився на Urban Street, де завжди по-домашньому затишно. І саме ця атмосфера спокою та невимушеності дозволяє створити бажані кадри. Інтер'єр потішить цінителя естетики.

BooДні

Це місце, де фотографії з “Пінтересту” оживають, а сірі будні стають яскравими завдяки надзвичайному інтер'єру закладу. Легкий та драйвовий фрі-джаз дозволить розслабитися кожному відвідувачу та налаштуватися на хвилю натхнення. Адже розслабленість запорука невимушеності та атмосферності кадрів.

Сторінка фотографині Анастасії з Хмельницького в Instagram - тут.

Мобільний номер - 068-258-95-94.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як оригінально пофарбувати яйця на Великдень
Як оригінально пофарбувати яйця на... Фарбовані яйця є однією з традицій Великодня. Вони вважаються оберегом. Звичайно, яйця можна пофарбувати дуже просто, ку...
Весняна мода 2024: практичність і романтика
Весняна мода 2024: практичність і р... Весна, нарешті, знову на порозі, а разом з нею й нові приголомшливі тренди, які додадуть гардеробу свіжості. З нетерпінн...
Догляд та обслуговування ножа для виживання
Догляд та обслуговування ножа для в... Надійний ніж для виживання - це не просто інструмент, а ваш партнер у пригодах, який потребує уваги та догляду, щоб зали...