Halloween. Тест: Що ви знаєте про це свято

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
25 жовтня 2019

Хеллоуїн до нас прийшов з Америки, Великобританії та північної Франції, куди, в свою чергу, його як язичницький обряд завезли нащадки кельтів. Колись Хеллоуїн припадав на 13 травня і був пов'язаний з поминанням святих і мучеників. Згодом він був перенесений на 1 листопада і призначався для заміни давніх язичницьких свят багаття і повернення на землю душ померлих. До того ж вважалося, що це ніч торжества темних сил.

Halloween. Тест: Що ви знаєте про це свято

 

Тепер 31 жовтня в світі відзначають Хеллоуїн.

Це свято і в Україні увійшов до календаря найпопулярніших заходів і приводів для веселощів. На відміну від американських традицій, цей день не має для українців великого значення. Але це не заважає Хеллоуїну бути відмінним приводом для того, щоб незвично провести вечір, влаштувати незабутнє свято і повеселитися. Хеллоуїн в Україні почали відзначати нещодавно, але з кожним роком це свято стає все більш популярним.

Костюм на Хеллоуїн є головною традицією даного свята. На свято люди одягаються в костюми різної нечисті, надприродних персонажів, гномів, тролів, вампірів та іншого остраху. Крім того, в костюмі прийнято ходити по домівках, випрошуючи при цьому солодощі.


 

Серед ігор на Хеллоуїн зазвичай фігурують різні ворожіння.


 
Хеллоуїн не обходиться без атракціонів, мета яких не по-дитячому налякати дорослих, а також без смачного святкового столу, на якому зазвичай подаються страви з яблук, цукерки, кукурудза, гарбуз, мед, хліб бармбрек.


 

Щоб зрозуміти, що таке свято Хеллоуїн, необхідно, хоча б раз в житті в ніч з 31 жовтня на 1 листопада зануритися в нього і насолодитися ним вдосталь.

На Хеллоуїн у Хмельницькому заплановано велику кількість тематичних заходів і вечірок. Якщо ви визначилися з костюмом, то залишилося вибрати місце, де можна показати не тільки свій тематичний образ, але і себе в повній красі.

Моє місто Хмельницький вам у цьому допоможе!

Де відсвяткувати цікаво й весело у Хмельницькому Halloween 2019

Тест: Що ви знаєте про свято Halloween?!

Більше подій переходьте СЮДИ.

Коментарі до події (1)
  • Сергей Романцов 26 Лютого

Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Без яєць, з медом чи шоколадом: прості рецепти пасок
Без яєць, з медом чи шоколадом: про... Паска – одна з головних страв на великодньому столі. Ми зібрали для вас нові та перевірені рецепти. Тут є рецепт корисно...
Як оригінально пофарбувати яйця на Великдень
Як оригінально пофарбувати яйця на... Фарбовані яйця є однією з традицій Великодня. Вони вважаються оберегом. Звичайно, яйця можна пофарбувати дуже просто, ку...
Весняна мода 2024: практичність і романтика
Весняна мода 2024: практичність і р... Весна, нарешті, знову на порозі, а разом з нею й нові приголомшливі тренди, які додадуть гардеробу свіжості. З нетерпінн...