Яким буде 2022 рік. Прогноз від астрологів

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
12 листопада 2021

Новий рік – одне з державних свят в Україні, яке є найдавнішим і найпопулярнішим календарним святом. Новий 2022-й за китайський (східним) гороскопом – рік Чорного Водяного Тигра. Новий рік повинен поєднати у собі витривалість, доброту, імпульсивність, інтуїцію та розум. Розповідаємо прогноз від астрологів.

Яким буде 2022 рік. Прогноз від астрологів

Рік Чорного Водяного Тигра пророкує чималу кількість несподіванок. Але переважно вони будуть позитивними. Норов тотема трохи пом’якшить водна стихія. У самій назві року є слово «чорний». Цей колір символізує жагу нових знань та прагнення до відкриттів. Відповідно, особливо щаститиме тим людям, які прагнутимуть до нових знань. Є місце для ризику, але цей ризик повинен бути виправданий. Тигр цінуватиме ініціативність у людей та прикладання максимальних сил для досягнення поставлених цілей.

Обои белый, природа, тигр, животное, отдых картинки на рабочий стол, раздел  кошки - скачать

Як зустрічати Новий 2022 рік Тигра

 Рік Тигра має колір. І в самій назві року є вже підказка – чорний. Також стихія року – вода, каже ще про інші кольори, як от синій, блакитний, сірий, бірюзовий. Відповідно, вибрати сукню на Новий рік не складе труднощів. Палітра – широка.

Астрологи кажуть: новорічний стіл повинен містити якомога більше м’ясних наїдків. Адже для тигрів – це основна їжа, він – хижак. Урізноманітнити новорічне меню можна овочами й тропічними фруктами.

Де зустрічати Новий рік?

Тигри – це мисливці-одинаки, які не люблять чужинців, але дружні з представниками свого клану. Відповідно, Новий 2022 рік варто зустрічати у невеликому колі найрідніших. Астрологи рекомендують зібратись вдома в колі родичів та друзів, а якщо самі хочете вирушити в гості, то приєднуйтесь лише до невеликих компаній.

Гороскоп на 2022 рік Тигра

  • Щур. Наберіться терпіння. Всі важливі справи варто відкласти на більш сприятливий період.
  • Бик. Найближчі 12 місяців будуть не надто простими. Але тим більше приємними будуть перемоги та досягнення.
  • Тигр. Можна починати будь-які справи. Успіх майже гарантований.
  • Кролик. Знайдіть свою справу і намагайтесь якомога якісніше її виконати. Тоді ви досягнете високих результатів.
  • Дракон. Для Вас 2022 рік готує багато приємних змін та можливостей. Вас будуть переповнювати емоції. Ви будете зайняті роботою, яка принесе вам небувалий успіх. 
  • Змія. Рік буде сповнений змін. Можна отримати багато життєвого досвіду, який допоможе стати сильнішими та витривалішими.
  • Кінь. 2022-й рік змусить діяти. Якщо людина буде нерішучою, то Тигр представників цього тотема покарає.
  • Коза. Варто набратися терпіння. Не кращий час для особистого, тому займіться робочими моментами.
  • Мавпа. Не втрачайте зв’язок з реальністю, адже життя – не серіал. У новому році приділіть увагу особистим інтересам.
  • Півень. Для цього тотема рік Тигра буде досить суворим. Варто берегти здоров’я та нерви.
  • Собака. Рік буде щасливим. Можна присвятити час допомозі близьким.
  • Свиня. Змін буде багато і до них можна ставитись по філософськи.
Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Догляд та обслуговування ножа для виживання
Догляд та обслуговування ножа для в... Надійний ніж для виживання - це не просто інструмент, а ваш партнер у пригодах, який потребує уваги та догляду, щоб зали...
Експрес-тест на знання української мови
Експрес-тест на знання української... День української писемності та мови традиційно відзначають 9 листопада вже 23 роки поспіль. А 21 лютого - Міжнародний д...
ТОП українських фільмів, які варто подивитись кожному
ТОП українських фільмів, які варто... Україна вже не виглядає слабкою чи неважливою у світі. Нас вже не сплутають з кимось іншим на карті чи не порівняють з р...