Створюємо новорічний настрій: ТОП-5 фільмів для присмаку свята

 Олександра
Автор:
Олександра
01 грудня 2021

Новий рік уже наближається. Полиці магазинів прикрашають новорічні товари, продають ялинки, вогники та інші святкові дрібнички. Залишилося дочекатися снігу - і можна сідати за перегляд улюблених кінострічок. При цьому важливо не забути запастися мандаринами. “Ну куди ж без них?”, - скажете ви.

Як правило у таких сценаріях в хід вступають старі кіно про Різдво, магію, кохання або славнозвісного Кевіна з “Один вдома”. Та всі ці стрічки рано чи пізно приїдаються. Отож, пропонуємо скористатися нашою підбіркою новорічних фільмів. Серед них точно знайдуться ті, що припадуть до душі. І, безумовно, додадуть до вашого настрою нотки Нового року та Різдва. 

 

Створюємо новорічний настрій: ТОП-5 фільмів для присмаку свята

Поганий Санта (2003)

Головний герой - втомлений і буркотливий Санта, що працює в одному з відділів величезного магазину. Насправді під червоною шубою доброго старого, ховається зломщик сейфів. І Різдво для нього - єдиний шанс у році одержати величезний куш. Вілі чекає моменту, коли всі покупці розійдуться по домівках, і разом зі своїм винахідливим напарником - ельфом-карликом Маркусом він зламає сейф магазину й утече зі своєю святковою здобиччю. Але Санті та його ельфу загрожують перешкоди.

Чотири Різдва (2008)

Ідеальний варіант для вечірнього спільного перегляду. Сюжет зав'язаний на стосунках молодих людей, яких грають Вінс Вон і Різ Уізерспун, вимушених цілих 4 рази пройти через всі тяготи підготовки до сімейного святкування Різдва.

Кейт і Бред (так звуть головних героїв)  три роки живуть разом і люблять одне одного. Проводячи весь вільний час разом, вони люблять приймати гостей, ходять в кіно, вечеряють в ресторані та просто розважаються. Ніби все прекрасно, але одружуватися вони не збираються.

Усе змінюється, коли у передріздвяний період їхній рейс відкладається на цілу добу. Молоді люди вирішують провести вільний час з батьками, алевони розлучені, а отже, замість двох різдвяних зустрічей буде цілих чотири.

Новорічний корпоратив (2016)

Головний герой фільму «Новорічний корпоратив» - Клей Ванстоун (Тіджей Міллер) - працює у філії великої компанії, якою керує його власна сестра Керол (Дженніфер Еністон). Справи в компанії Клея йдуть не дуже добре, і він опиняється під загрозою звільнення і розформування філії. Щоб запобігти цьому, Клей вирішує влаштувати грандіозний корпоратив на честь Різдва і цим самим залучити великого клієнта. У процесі святкування вечірка виходить з-під контролю, що ще сильніше ускладнює ситуацію.

Дуже погані матусі 2 (2017)

Різдво — прекрасна пора, коли всі дітлахи отримують подарунки, сім'я збирається разом і проводить це свято спільно. Це день радості, веселощів і чудових спогадів. Таким чудесним це свято завжди роблять мами — саме завдяки їм ми можемо за столом у колі сім'ї поїсти прекрасну вечерю, отримати чудовий подарунок або просто насолодитися прибраним будинком. Три молодих матусі мають купу роботи на Різдво, але вони з легкістю кидають виклик суспільству, ламаючи традиції, влаштовуючи своє унікальне свято. Але перешкодити їм у цьому збираються власні мами, які мають своє уявлення про Різдво. Це свято вміє об'єднувати сім'ю разом, головне бажання.

Щасливого Різдва (2019)

Наближається Різдво. У той час, як усіх жителів міста охопив передсвятковий настрій, Кейт (Емілія Кларк) продовжує вплутуватися в халепи. Одним із чергових її хибних рішень стало те, що вона погодилася працювати ельфом у магазині різдвяних подарунків. І це попри те, що вона перебуває у депресивному настрої, а кращим її другом є пляшка алкоголю. Раз за разом вона випадково зустрічає одного й того самого хлопця. Знайомство і подальше спілкування з Томом (Генрі Голдінг) настільки казкове й приємне, що не віриться, що це відбувається саме з нею.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Без яєць, з медом чи шоколадом: прості рецепти пасок
Без яєць, з медом чи шоколадом: про... Паска – одна з головних страв на великодньому столі. Ми зібрали для вас нові та перевірені рецепти. Тут є рецепт корисно...
Як оригінально пофарбувати яйця на Великдень
Як оригінально пофарбувати яйця на... Фарбовані яйця є однією з традицій Великодня. Вони вважаються оберегом. Звичайно, яйця можна пофарбувати дуже просто, ку...
Весняна мода 2024: практичність і романтика
Весняна мода 2024: практичність і р... Весна, нарешті, знову на порозі, а разом з нею й нові приголомшливі тренди, які додадуть гардеробу свіжості. З нетерпінн...