Telegram-бот MoeMisto.ua - твій помічник для вибору дозвілля у Хмельницькому!

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
04 лютого 2019

Афіша Хмельницький MoeMisto.ua стає все доступнішою.
Тепер кожен у Хмельницькому матиме змогу отримувати інформацію про всі заходи у місті не лише на сайті MoeMisto.ua чи у Facebook, а й у Telegram.

Telegram-бот MoeMisto.ua - твій помічник для вибору дозвілля у Хмельницькому!

 

Знаходити цікаві анонси у Хмельницькому у телеграмі буде допомагати наш віртуальний чат-бот. Поспілкуватись з чат-бот асистентом можна за адресою: https://t.me/moemisto_vn_bot

Можливості віртуального помічника включають у себе пошук та підбір анонсів, подій та заходів по відповідним параметрам, а саме:

   • Пошук анонсів по даті проведення заходу. Для цього вам потрібно просто обрати день (сьогодні чи завтра) або ж вказати дату, яка вас цікавить.
  •  Підбір анонсів по тематичним рубрикам, таким як концерти, вечірки, дитячі заходи, кіно, подорожі та інші.
  •  Афіші розваг та відпочинку у закладах чи по місцях проведення. Тобто наш telegram-бот вам підкаже, які концерти будуть у філармонії, чи які вистави у театрі та які вечірки у вашому улюбленому нічному клубі.
  •  Пошук заходів у Хмельницькому по вашим індивідуальним запитам.
І все це - миттєво та доступно для кожного з вас. 

Функції нашого афішного чат-бота не обмежуються лише спілкуванням. Наш чат-бот піклується про те, щоб ви були в курсі всього, що відбувається у Хмельницькому. Підписавшись на бот, ви зможете отримувати розсилку з анонсами найцікавіших заходів, щоб оперативно дізнатись інформацію про найцікавіші концерти, вистави, дитячі шоу, виставки, тренінги та вечірки і купувати найкращі квитки онлайн. 

  • Якщо вас цікавить куди піти на вихідних у інших містах, тоді обирайте інше місто і бот допоможе відшукати потрібний захід. 

Згодом наші афішні чат-боти будуть запущені і на інших платформах, включаючи Messenger від Facebook та Viber.
Отож, підписуйтесь на Telegram-бот Афіша MoeMisto.ua, спілкуйтесь та сміливо обирайте де відпочити та куди піти у Хмельницькому! 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Догляд та обслуговування ножа для виживання
Догляд та обслуговування ножа для в... Надійний ніж для виживання - це не просто інструмент, а ваш партнер у пригодах, який потребує уваги та догляду, щоб зали...
Експрес-тест на знання української мови
Експрес-тест на знання української... День української писемності та мови традиційно відзначають 9 листопада вже 23 роки поспіль. А 21 лютого - Міжнародний д...
ТОП українських фільмів, які варто подивитись кожному
ТОП українських фільмів, які варто... Україна вже не виглядає слабкою чи неважливою у світі. Нас вже не сплутають з кимось іншим на карті чи не порівняють з р...