ТОП подій, які варто відвідати. Найгарячіші фестивалі 2018

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
08 серпня 2018

Українські фестивалі у цьому році здивують Вас своїм різноманіттям. Сайт MoeMisto.ua зібрав в одному матеріалі всю корисну інформацію про найпотужніші та наяскравіші фестивалі, які варто відвідати у 2018 році. Саме зараз час планувати свій відпочинок, який повинен стати незабутнім.

ТОП подій, які варто відвідати. Найгарячіші фестивалі 2018

 

Фестиваль повітряних куль 2018

Запрошуємо відвідати одне з найбільш захоплюючих подій України. Ви ж давно мріяли політати на повітряній кулі?

Програма фестивалю включає в себе повітроплавальну фієсту "Кубок Поділля 2018", в рамках якої бажаючі зможуть здійснити оглядовий політ на повітряній кулі над чарівним Кам'янець-Подільським, мальовничим каньйоном річки Смотрич, старої Фортецею і можливо, якщо пощастить з вітром, під мостом "Стрімка Лань". 

​Фестиваль повітряних куль 2018 пройде з 18 по 20 травня.

Фортеця Фест 2018

Фортеця Фест 2018 - це музичний Фестиваль, гостями концерту будуть гурти міського і районного масштабу. Цьогоріч на сцені будуть виступати такі учасники, як: український гурт "Антитіла", співак Арсен Мірзоян, гумористична команда КП "Наш формат", гурт BEKINGEM та багато інших.

Фортеця Фест 2018 пройде 25-го травня.

Фестиваль Rock&Buh

Метою Фестивалю є: розвиток та популяризація сучасної молодіжної культури; допомога у творчому розвитку талановитій молоді, зростанні професійного рівня рок-виконавців, пропагування україномовної рок- музики; розширення творчих зв’язків між музичними гуртами; пропагування здорового способу життя; утвердження бережливого ставлення до навколишнього середовища; пропагування та піднесення української національної ідеї, правової свідомості; створення позитивного культурного іміджу міста Хмельницького; дотримання авторських прав у царині програмного забезпечення, аудіо та відеопродукції.

​Фестиваль Rock&Buh пройде з 25 по 27 травня.

Фестиваль Форпост 2018

Цього року "Форпост 2018" буде ще цікавіший, ніж минулий в минулому році. Нововведень буде дуже багато, і вони будуть стосуватися концептуальності підходу, якості організації, інфраструктури і масштабів дії. Як завжди, буде багато майстер-класів, історичних танців і середньовічного побуту, а також музики різних жанрів.

​Фестиваль Форпост 2018 пройде з 1 по 3 червня.

Respublica FAMILY FEST

Respublica FAMILY FEST - найбільший музичний та стріт-арт фестиваль України. Унікальна локація, креативна концепція та завжди неповторна програма, зробили його одним із найвидовишніших заходів країни. 3 дні, 2 сцени, 30 кращих артистів рок, інді, та електронної сцени в найатмосфернішій фестивальній локації - Старій фортеці.

Фестиваль Respublica FAMILY FEST пройде з 22 по 24 червня. 

Фестиваль My Fest

Фестиваль MY FEST 2018 дає можливість кожному охочому вільно попрактикувати іноземні мови, вхопити нові знання, поспілкуватись із носіями мов, знайти нових друзів та нарешті перестати боятись спілкуватись будь-якою foreign language.

​Фестиваль MY Fest пройде 30 червня.

Atlas Weekend 2018

Atlas Weekend цього року стане ще більш масштабним - фестиваль триватиме 5 днів, 200 артистів виступлять на 8 різноформатних сценах, на 80 гектарах фестивальної території розмістяться 30 розважальних локацій. Протягом п'яти днів фестивалю "Atlas Weekend 2018" на його сценах запалять музиканти з України, Росії, Білорусі, Європи і США.

​Atlas Weekend 2018 пройде з 4 по 8 липня.

Faine Misto

Файне Місто - це міжнародний музичний фестиваль, який щорічно відбувається поблизу Тернополя. "Файне Місто" є одним з небагатьох українських фестивалів, в якому пересікаються практично всі сучасні напрямки музики. Рок, альтернатива, фолк, поп, денс музику на шести сценах фестивалю виконують тільки кращі музичні виконавці та запрошені іноземні артисти, які складають музичну частину фестивальної програми.

Фестиваль пройде з 19 по 22 липня 2018.

Бандерштат 2018

Бандерштат - фестиваль українського духу, одна із найдавніших фестивальних традицій України. Наймасштабніша музична візитівка Волині, що протягом десяти років збирає навколо себе молодь з усієї України. Цього року це вже - одинадцятий фестиваль, який пройде поблизу Луцька у Рованцях. Кращі гурти України та гості з-за кордону на п’яти музичних локаціях, найактуальніші лектори, традиційний безалкогольний формат, передові літератори країни, спорт, смачна їжа, презентації молодіжних та громадських ініціатив, дискусії та відпочинок, - все це та багато іншого зустрічайте на "Бандерштаті-2018".

Фестиваль пройде з 3 по 5 серпня 2018.

Zaxidfest 2018

Західфест 2018 - музика на різний смак, неймовірна атмосфера, красива українська природа, привітні усміхнені люди та гарні спогади.

Фестиваль Zaxidfest 2018 пройде 25-26 серпня 2018.

Фестиваль Respublica 2018

RespublicaFEST - один із найбільших музичних та street-art фестивалів, котрий щорічно проходив в мальовничому місті Кам’янець-Подільський, і запрошував близько 10.000 відвідувачів. Фестиваль дебютував у 2011 році та досі лишається чи не єдиним некомерційним проектом в Україні. Наша мета - виступити інструментом зрушення фестивальної аудиторії із стадії мистецтвоспоглядання і споживання до мистецтвотворення, тобто перетворити гостей фестивалю та громаду міста з простих глядачів на безпосередніх учасників трансформації міста. Подія сучасного вуличного мистецтва у всіх його проявах: музики, малюнку (графіті), танцю, відео-мистецтва. На цей раз фестиваль відбудеться у Хмельницькому.

​Фестиваль Respublica 2018 пройде з 31 серпня по 2 вересня.

Більше подій на Моє Місто Хмельницький!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Догляд та обслуговування ножа для виживання
Догляд та обслуговування ножа для в... Надійний ніж для виживання - це не просто інструмент, а ваш партнер у пригодах, який потребує уваги та догляду, щоб зали...
Експрес-тест на знання української мови
Експрес-тест на знання української... День української писемності та мови традиційно відзначають 9 листопада вже 23 роки поспіль. А 21 лютого - Міжнародний д...
ТОП українських фільмів, які варто подивитись кожному
ТОП українських фільмів, які варто... Україна вже не виглядає слабкою чи неважливою у світі. Нас вже не сплутають з кимось іншим на карті чи не порівняють з р...