«Ми повернулися з новими силами та ідеями». У Нетішині на Хмельниччині відкрили оновлений Гончаренко центр

Гончаренко центр
Автор:
Гончаренко центр
08 листопада 2023

У Нетішині, що на Хмельниччині, відкрили оновлений освітньо-культурний та волонтерський Гончаренко центр. Простір призупинив роботу на початку повномасштабного вторгнення, утім відтепер безкоштовна та якісна освіта знову доступна для жителів Нетішина.

«Ми повернулися з новими силами та ідеями». У Нетішині на Хмельниччині відкрили оновлений Гончаренко центр

За словами засновника мережі Гончаренко центрів, народного депутата України Олексія Гончаренка, оновлений центр у Нетішині вже запустив перші освітні курси та готується до реалізації нових проєктів.

«Фактично, це ренесанс, відродження, рестарт нашого центру в Нетішині. 24 лютого 2022 року ми були вимушені призупинити роботу простору. Але ми точно знали, що повернемося в Нетішин з ще більшою кількістю ідей для місцевих жителів. І ми це зробили. Відсьогодні Гончаренко центр Нетішин знову працює!», — зазначив Олексій Гончаренко.

Він також додав, що відновлений простір на Хмельниччині став 29 центром всеукраїнської мережі. Нині Гончаренко центри працюють по всій країні та в онлайн-форматі завдяки унікальній платформі Гончаренко центр Online.

Наразі в Нетішині вже стартували перші безкоштовні курси англійської мови. Однак, як зазначає директорка оновленого центру Ольга Мєхових, це лише початок.

«Наш центр у Нетішині — це величезна кількість можливостей для нових ідей, проєктів та заходів. Я дуже хочу, аби цей простір став місцем єднання містян, аби ми разом розвивали громаду та покращували освітню систему. Сьогодні у нас є все необхідне для цього: чудове приміщення, ефективна команда та підтримка від інших просторів мережі Гончаренко центрів. А тому ми з нетерпінням чекаємо кожного й кожну в нашому центрі», — поділилася директорка простору.

На зображенні може бути: текст
Оновлений Гончаренко центр Нетішин працює за адресою вул. Шевченка 3.
Усі заходи в просторі, як і у всій мережі Гончаренко центрів, повністю безкоштовні.
Слідкувати за анонсами подій можна в телеграм-каналі, а з будь-яких питань звертатися за телефоном +380 67 158 6448.

Довідка

Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Важлива складова проєкту – платформа Гончаренко Центр. Online, що пропонує безкоштовні уроки англійської для всіх охочих.

З 24 лютого 2022 року Гончаренко центри по всій країні перетворилися на потужні волонтерські хаби, де надається допомога для військових та переселенців. Відтоді команда проєкту передала понад 250 тонн допомоги, а також понад 75 автівок, десятки антидронових рушниць, розвідувальні та FPV-дрони та самохідну артилерійську установку «Гвоздика» для спецпризначенців.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Без яєць, з медом чи шоколадом: прості рецепти пасок
Без яєць, з медом чи шоколадом: про... Паска – одна з головних страв на великодньому столі. Ми зібрали для вас нові та перевірені рецепти. Тут є рецепт корисно...
Як оригінально пофарбувати яйця на Великдень
Як оригінально пофарбувати яйця на... Фарбовані яйця є однією з традицій Великодня. Вони вважаються оберегом. Звичайно, яйця можна пофарбувати дуже просто, ку...
Весняна мода 2024: практичність і романтика
Весняна мода 2024: практичність і р... Весна, нарешті, знову на порозі, а разом з нею й нові приголомшливі тренди, які додадуть гардеробу свіжості. З нетерпінн...