Весняна мода 2024: практичність і романтика

rozetka.com.ua
Автор:
rozetka.com.ua
27 березня 2024

Весна, нарешті, знову на порозі, а разом з нею й нові приголомшливі тренди, які додадуть гардеробу свіжості. З нетерпінням чекайте чудових колірних тенденцій, жіночних принтів і сучасного крою.

Яскраві аксесуари

Основною родзинкою весняного гардеробу можуть стати брендові сумки. Це місткі шопери, переповнені речами, або мінісумочки, в які поміститься лише смартфон.

Наразі актуальні яскраві сумки, інкрустовані стразами, блискітками, брошками. Такий аксесуар відразу привертає до себе увагу. Прихильникам класики варто розглянути стриманий клатч-конверт. Він достатньо великий, щоб вмістити найнеобхідніше, але має акуратну та обтічну форму, яка зробить будь-який одяг вишуканим.

Весняна мода 2024: практичність і романтика

Прикраси на весну

Тренди ювелірних прикрас навесні 2024 року не порадують мінімалістів. Прикрас має бути багато: чим більше блиску — тим краще. Велика кількість браслетів та каблучок мають вражати перехожих. Браслети можуть бути не лише на запʼястку, але й на плечі чи гомілці. Обʼємні та масивні прикраси однозначно вітаються. 

Також у тренди повертаються годинники. Вони можуть бути масивними та яскравими або мінімалістичними та розбавляти образ.

Весняне взуття

Цією весною взуття у стилі Crocs все ще актуальне. При цьому крокси можуть бути на обʼємній підошві, інкрустовані стразами або яскравого кольору.

Не менш зручні, але більш вишукані балетки також актуальні в цьому сезоні. Для жіночних образів підійдуть шльопанці на підборах. Ви можете вибирати будь-які вишукані моделі босоніжок, але яскравого кольору, щоб привертату увагу цієї весни.

6KszKX0qk8ZkwCaVy-7GA-mbx195F9Xd7mQZRLxExmO6vK55LbbJ7qNDZAIYEa6_xY3kDPD1AcFKj0Qfm3JFHqZtjiopQsfPpxO1wK0coJnWUoojCHNqeWG9vsb0RPPQyXqtBeQrpjoS_2mtL02jtIg

Тренди одягу

Варто звернути увагу на такі моделі.

Короткі шорти

Мікрошорти заполонили подіуми в Мілані — найбільше запам’яталися образи Gucci, Chanel, Alexander McQueen та Isabel Marant. Ці моделі можуть продемонструвати тендітність та жіночність. Проте якщо одягати такі шорти, то лише із закритим верхом, аби зробити лише один акцент в образі.

prVZyBfWuACmWs4ecUPDEo5Q3q0NBqdYfRXvlHhi9VWffBmUaw9uW8Hju4Q5QYHoKIQkH1pcGgFxFJo-wT9vtOnwtAbDaKRz3PEiPWqUsq-96qidUyI-DYaRPwUqNTNHQm9YglhqiYwKzUuAJEGz6ag

Колір нареченої

Цієї весни білий колір — головний фаворит, особливо в сукнях. Він прийшов на заміну усіх пастельних кольорів, що були актуальні раніше. Лебедино-білі сукні варіюються від прозорих, напівпрозорих до мереживних або вовняних.

Підкреслимо талію

Джонатан Андерсон визначив силует сезону, а саме брюки-палаццо з надвисокою талією. Такі штани миттєво подовжують ноги та підкреслюють талію кожної жінки, як свідчать сучасники Андерсона в Hermes, Louis Vuitton і Saint Laurent.

Заквітчана весна

Романтика літає в повітрі, і тема троянд із шарами тюлі та шовку на піку популярності. Принти троянд, квіткові прикраси, тривимірні аплікації або силуети у формі пелюсток — загалом уся тематика квітів, як ніколи, актуальна в цьому сезоні. Це можуть бути більш жіночі блідо-рожеві образи або, як у колекції Alexander McQueen, частково натхненні криваво-червоною трояндою та жіночою анатомією.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Без яєць, з медом чи шоколадом: прості рецепти пасок
Без яєць, з медом чи шоколадом: про... Паска – одна з головних страв на великодньому столі. Ми зібрали для вас нові та перевірені рецепти. Тут є рецепт корисно...
Як оригінально пофарбувати яйця на Великдень
Як оригінально пофарбувати яйця на... Фарбовані яйця є однією з традицій Великодня. Вони вважаються оберегом. Звичайно, яйця можна пофарбувати дуже просто, ку...
Догляд та обслуговування ножа для виживання
Догляд та обслуговування ножа для в... Надійний ніж для виживання - це не просто інструмент, а ваш партнер у пригодах, який потребує уваги та догляду, щоб зали...