Зібрали підбірку відео про Хмельницький

 Олександра
Автор:
Олександра
19 квітня 2021

З висоти пташиного польоту, у ретро-стилі чи на сучасний лад. Про Хмельницький та його історію знімають програми, записують сюжети й монтують короткометражні фільми. Ми зібрали підбірку найцікавіших. Вмощуйтеся зручніше й переглядайте.

Зібрали підбірку відео про Хмельницький


На цьому відео місто просто закохує в себе! Хмельницький з висоти пташиного польоту в літні сонячні дні! Всього дві з половиною хвилини, а вражень чимало! Відео зроблене рік тому. Дивіться і надихайтесь)



Неможливо не звернути увагу на 60-ти хвилинне відео з відомої передачі «Вдома краще» на YouTube, ведичим якої є відомий блогер, режисер, телеведучий тревел-шоу Євгеній Синельников. Він завітав до міста у 2020 році. Не всі коментарі схвальні, щодо відео про Хмельницький. Так як корінні хмельничани запевняють, що місто показано у випуску не у всій красі. Ведучий лише прогулявся набережною, звернув увагу на смаколики місцеві, відвідав місцевий ринок, який ласкаво називають "толкучка" і зібрав для вас колекцію скульптур Івана Мазура!
А як вам відео?☺

До дня народження міста, в ефірі "Сніданок 1+1" вийшов сюжет про Хмельницький. У ньому йдеться про головні родзинки. Згадали про пам'ятники, пам'ятки архітектури, відомі скульптури Мазура і, звісно, речовий ринок. Як вам це відео?

Речовий ринок - у більшості українців саме із ним асоціюється Хмельницький. Це місце налічує вже десятки років. Ринок рахується одним з найбільших у Західній Європі. Нещодавно в мережі з'явилося раритетне відео із легендарної "толкучки". Хмельничани, переглядайте. Можливо, там помітите себе чи своїх близьких і знайомих. 

Мальовничі куточки Хмельницького з висоти пташиного польоту - ось що презентує це відео. На ньому знайдете чимало місцевих красот. Деякі з яких особливо фантастично виглядають саме з висоти. Приємного перегляду:)

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Весняна мода 2024: практичність і романтика
Весняна мода 2024: практичність і р... Весна, нарешті, знову на порозі, а разом з нею й нові приголомшливі тренди, які додадуть гардеробу свіжості. З нетерпінн...
Догляд та обслуговування ножа для виживання
Догляд та обслуговування ножа для в... Надійний ніж для виживання - це не просто інструмент, а ваш партнер у пригодах, який потребує уваги та догляду, щоб зали...
Експрес-тест на знання української мови
Експрес-тест на знання української... День української писемності та мови традиційно відзначають 9 листопада вже 23 роки поспіль. А 21 лютого - Міжнародний д...