Боулінг у Хмельницькому: ціни та графік

Боулінг у Хмельницькому: ціни та графік

Витоки боулінг можна простежити близько 4000 років тому в Римі і Греції. Сьогодні ця гра стала дуже популярною у всьому світі і Україна не виключення. 

Як і будь-яка інша гра, боулінг має свої правила і свою мету. І перше, що необхідно усвідомити, це, звичайно, систему підрахунку очок. Отже, головне завдання набрати якомога більше очок збиваючи кеглі. Максимально можлива кількість очок за одну гру 300. Гра ділиться на десять фреймів (спроб). При кожному підході гравцеві дається можливість кинути кулю двічі щоб збити 10 стоять кеглів, якщо кеглі збиваються з першої спроби, то такий кидок називається «страйк». В такому випадку, другий кидок не робиться.

У кожному фреймі учаснику нараховується кількість очок, рівна сумарно кількості збитих кегель за два кидки в даному фреймі. Іншими словами, кожна збита кегля дорівнює одному заробленому очку. Якщо другий кидок виявився вдалим, і всі кеглі було збито, то таку спробу називають "закритим фреймом" або "спеа" (Spare). За нього боулер заробляє десять очок плюс очки за збиті кеглі в одному першому кидку наступного фрейму.

Боулінг – не тільки "під пиво". Пояснюємо про спорядження, тренування,  користь | Пояснення | ЛІГА.Life

Пограти у боулінг можна в Хмельницькому у ТГРК "Либідь Плаза" на 0 поверсі. 

  • Графік роботи - щоденно із 12:00 до 23:00.

Ціни:

П'ятниця-неділя:

  • 12:00 - 17:00 - 249 грн./ год
  • 17:00 - 23:00 - 299 грн./ год.

    Телефон для довідок:  067 53 09 888
    Сторінка клубу у інстаграм
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення