Brutto у Хмельницькому. Розіграш квитків

Brutto у Хмельницькому. Розіграш квитків

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

15-го жовтня у Хмельницькому відбудеться концерт Brutto, початок о 19:00.

  • BRUTTO вирушає у всеукраїнський осінній тур в підтримку нового альбому "Рокi".

Велика частина робіт над альбомом Brutto "Рокi" була проведена в 2016 році. Власне, тоді були зроблені аранжування всіх пісень, а також чорнова і чистова запис матеріалу. Однак активна рекламна кампанія пластинки почалася лише навесні 2017 року. Назва і дату релізу альбому музиканти озвучили в квітні. Коментуючи диск в соціальних мережах, учасники колективу відзначають, що вони вирішили піти з великої політики, "там все ясно", в більшу релігію, де все туманно. Від пояснення цієї позиції автори пластинки вирішили утриматися. У альбом "Рокi" увійшло дванадцять композицій російською, українською, білоруською та англійською мовами. Також в трек-лист музиканти включили дві композиції з репертуару групи "Ляпіс Трубецькой", лідером та ідеологом якої був Сергій Міхалок. Йдеться про пісні "Матрьошка" і "Телевізор", оригінальні версії яких входять в студійний альбом 2014 "Матрьошка". Виходу альбому "Рокi" передувала прем'єра кількох синглів. Це композиції "Чорний обеліск", "середнiй вiкі" і "Рокi".

BRUTTO - панк-рок-група Сергія Міхалка, яка була створена ним після припинення існування колективу "Ляпис Трубецкой". Це пряме та логічне продовження стилю. Проект-гурт Brutto створили - 1 вересня 2014 року. Лютий, відважний і зухвалий панк, жалячий, як бджола - якщо висловлюватися мовою найбільш близьким до ідеології бойової бригади BRUTTO. Група Brutto перевипустила свій дебютний альбом "Underdog"- 15 березня 2015. У нову версію додано 7 бонусних треків: знайомі по репертуару гурту Ляпіс Трубєцкой: "Воїни світла", "Залізний", "Священний вогонь", англомовна версія хіта "Капітал", а також нові пісні "Adіdas", "Гаррі" і "Будз сміливим!". Виступ BRUTTO - це більше, ніж просто концерт. Енергія BRUTTO зміцнює віру в себе та звільняє від внутрішніх кайданів. Стати очевидцем та співучасником якої можна буде зовсім скоро і у Хмельницькому.

Учасники BRUTTO: Сергій Міхалок - вокал, Віталій Гурков - вокал, Сергій Корольов - вокал, Павло Третяк - гітари, клавішні, Денис Мельник - гітара, вокал, Петро Лосівський - вокал, Денис Стурченко - бас-гітара, Денис Шуров - ударні, Владислав Сенкевич - труба, бек-вокал, Іван Галушко - тромбон, бек-вокал.

Концерт пройде у Хмельницькій обласній філармонії.

Запрошуємо усіх на концерт BRUTTO у Хмельницькому!

Детальна інформація та придбання квитків за номером: 

(0382) 79 44 74

Переможцям розіграшу даруємо 4 квитки!

Щоб отримати квитки Вам необхідно ВИКОНАТИ умови розіграшу:

1. Підписатися обов’язково на email розсилку нашого сайту, підписатися можливо натиснувши  СЮДИ.

2. В коментарях написати, чому саме Ви маєте відвідати цю подію (коментар повинен бути унікальним, а не скопійованим у іншого учасника).

3. Всі учасники мають бути друзями (підписниками) нашої спільноти ВКонтакте  або Фейсбук.

4. Не забувайте "лайкнути" це повідомлення (Мені подобається біля фотографії  на початку) у цій афіші та ЗРОБИТИ РЕПОСТ у соцмеражах цього запису (під відео, РОЗПОВІСТИ ДРУЗЯМ) Без цього пункту розіграш не буде враховуватися!

Переможець буде визначений вранці 13 жовтня, через random. 4 учасники отримають квитки!!!

Анонімні коментарі та без фото рахуватися не будуть а також без підписки на розсилку електронної адреси також будуть не дійсні (підписуйтеся на email сайту, пишіть справжнє прізвище, щоб уникнути непорозумінь)! ВИКОНАЙТЕ ВСІ УМОВИ РОЗІГРАШУ!!!!!

Коментарі до події (37)
  • Хмельницький Адміністратор 13 Жовтня

    Helena Yasenko, Сергей Савулицкий, Roman Yasenko та Андрей Симборский стають переможцями розіграшу. Вітаємо)

    Helena Yasenko Хмельницький Адміністратор 13 Жовтня

    кааайф)))))))))
  • Vad Volter 13 Жовтня

    Подобаеться мизика , яку грають хлопці.
  • Roma Yasenko 12 Жовтня

    Відірвемося з дружиною на пару.
  • Roman Yasenko 12 Жовтня

    Давно чекав на їх концерт)))
Отримуйте
регулярні оновлення