Чисте місто

З 19 березня до 19 квітня у Хмельницькому пройде місячник санітарної очистки та благоустрою міста.

Вже традиційно навесні місячник оголошується для покращення санітарного стану міста після зими, проведення Дня довкілля та підготовки до Великодня. У рамках місячника відбудеться прибирання прибережних смуг річок і водоймищ, доріг і вулиць, парків, скверів, цвинтарів, ринків, дитячих та спортивних майданчиків, підвалів і горищ житлових будинків, контейнерних майданчиків, зупинок громадського транспорту, прибудинкових територій і громадських криниць, територій підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності. Управління з питань екології та контролю за благоустроєм міста щоденно проводитиме рейди з дотримання правил благоустрою міста.

Закликаємо керівників підприємств, установ, організацій усіх форм власності, фізичних осіб-підприємців, кожного мешканця, усіх, кому не байдужий Хмельницький, напередодні великодніх свят, у суботу, 31 березня, долучитись до заходів з благоустрою та прибирання прилеглих територій і зелених зон міста. Зокрема навести лад на територіях підприємств та організацій, прибрати ділянки біля магазинів і кафе. Мешканцям багатоповерхівок та приватного сектору - подбати про чистоту на прибудинкових територіях, у під'їздах будинків, на територіях приватних садиб.

В період проведення місячника комунальне підприємство "Спецкомунтранс" прийматиме сміття від комунальних підприємств та житлово-експлуатаційних контор на полігоні твердих побутових відходів безкоштовно.

Давайте разом зробимо наше місто чистим, привабливим і комфортним для проживання та відпочинку.

  • Пам'ятайте: чисте місто - це показник культури мешканців, які проживають у ньому.

Запрошуємо усіх хмельничан до прибирання міста Хмельницького!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення