Даруємо друзям moemisto.ua/km квитки на концерти від «Tarantino Bar»

Даруємо друзям moemisto.ua/km квитки на концерти від «Tarantino Bar»

Відпочивай стильно та зі смаком разом з нами:

«Понедельник - день тяжелый». У шоу-програмі: караоке, нова смачна кухня та веселий настрій!

Караоке до самого ранку можна влаштувати також у вівторок!  Прийди та створи атмосферу свого власного концерту!

У середу у «Tarantino•Bar» відбувається «Бургер день». У програмі безкоштовні коктелі та караоке до 5 ранку. Також діють спеціальні пропозиції при купівлі різноманітних бургерів.

Для справжніх поціновувачів пива та спортивного азарту у четвер проводять безкоштовний турнір з «BeerPong». Позмагайся з друзями за першість у грі.

У п'ятницю та суботу на всіх присутніх очікують концерти від відомих колективів, а також кавер-вечори улюблених пісень. На таких концертах можна розслабитися у компанії друзів, досхочу наспіватися та влаштувати запальні танці. Приходь та приводь друзів! Буде гаряче!

Якщо полюбляєш акустику, то на тебе чекає акустичний кавер-вечір у виконанні Іллі Стасюка. У його виконанні прозвучать пісні ««Кіно», «5'nizza», «Ляпіс Трубєцкой», «Сплін», «Бумбокс», «Океан Ельзи», «ВВ» та багато інших. Відриваємось під акустику після важкого та буденного тижня у неділю!

Початок програм о 21:00! Живий звук! Також у «Tarantino•Bar» можна завітати на перегляд футбольних матчів.

Всю додаткову інформацію про розважальний заклад можна отримати за № тел. 098-03-13-777 або у соцмережах.

«Tarantino•Bar» працює з 16.00 до 5.00 ранку. Відпочивай стильно та зі смаком!

Хочеш квитки на концерти запальних гуртів? Тоді не пропусти! У тебе буде така можливість, адже сайт moemisto.ua/km  та «Tarantino•Bar» подарують їх тобі. Для цього потрібно бути лише другом (підписником) нашої спільноти у Фейсбук  або ВКонтакте. Саме там відбуваються розіграші квитків. Слідкуйте за анонсами!

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення