Де ти поділась, Бернадетт?

Де ти поділась, Бернадетт?

Всі анонси від: SmartCinema

 Бернадетт Фокс колись мала стати одним із найкращих і найцікавіших архітекторів Америки. Роки йшли, і пріоритети жінки змінилися – останні двадцять років вона більше своєї уваги приділяє родині. Зараз Бернадетт живе з успішним чоловіком і дочкою в нелюбому місті Сіетлі. У неї є все, що потрібно для комфортного життя: любляча сім'я, затишний будинок, гроші. Але все одно жінку не можна назвати щасливою – і все через те, що вона не може знайти себе. З цією метою Бернадетт готова піти на відчайдушний крок – утекти з дому, щоб відправитися на проект в Антарктиду. Вона знає, що готувалася до цієї пригоди все життя, щоб перезапустити його в потрібний момент.

Фільм знятий за мотивами однойменного роману Марії Семпл.

Режисером проекту є Річард Ліклейтер, в активі якого можна знайти роботи "Перед світанком" (1995), "Пробудження життя" (2001), "Перед заходом сонця" (2004).

Ролі в картині виконали: Кейт Бланшетт ("Талановитий містер Ріплі" (1999), "Авіатор" (2004, "Оскар" за "Найкращу жіночу роль другого плану"), "Загадкова історія Бенджаміна Баттона" (2008)), Крістен Віг ("Пол: Секретний матеріальчик" (2011), "Неймовірне життя Волтера Мітті" (2013), "Марсіанин" (2015)), Біллі Крудап ("Майже знаменитий" (2000), "Велика риба" (2003), "Краса по-англійськи" (2004)).

Реліз стрічки відбудеться 8 серпня 2019 року на екранах Аргентини.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення