Концерт до Дня захисників та захисниць України та Дня Козацтва

Концерт до Дня захисників та захисниць України та Дня Козацтва

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ ТА ДНЯ КОЗАЦТВА

29 вересня вшановуємо тих, хто тримає небо над нами – відважних воїнів, що боронять нашу землю від загарбників!

До Дня захисників та захисниць України та Дня козацтва артисти Академічного ансамблю пісні і танцю «Козаки Поділля» разом з вихованцями Дитячої студії дарують хмельничанам та гостям міста яскраву концертну програму з народних пісень та танців, в яких оживуть розповіді про подвиги захисників та захисниць, від часів козацької доби до сучасності, їх мужність, відвагу та любов до рідної України. Сповнені патріотичного запалу та справжнього козацького завзяття, немилосердної люті на ворога та безмірного смутку за тими, хто не повернувся з поля бою, торжества перемоги та мрій про щасливе життя, вони втілюють в собі пам’ять про наше минуле, життєпис сьогодення та надію на мирне майбуття!

Тож набираймося наснаги та нових сил з глибин народної скарбниці та йдімо вперед, до Перемоги! Кожен куплений квиток – це ваш внесок у боротьбу, адже частина коштів буде спрямована нашим Збройним Силам!

Дякуємо нашим славним воїнам ЗСУ за те, що маємо можливість жити, навчатися, працювати і дарувати глядачам такі концерти!

Художній керівник – Степан Дробіт
Головний хормейстер – Катерина Дробіт
Головний балетмейстер ансамблю
та художній керівник Дитячої студії – Сергій Качуринець
Керівник оркестру, диригент – Олександр Якубов

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення