Державні таємниці

Державні таємниці

Всі анонси від: SmartCinema

 Кетрін Тереза Ган у 2003 році була перекладачкою у британській розвідці. Чому була? Тому що дівчина видала кілька засекречених електронних листів засобам масової інформації, де міститься заклик стежити за члена Ради Безпеки ООН. Це планується для того, щоб почати війну в Іраку, що вигідно США та Великобританії. Кетрін Ган не змогла стояти осторонь, поки весь світ готовий воювати. Цю та іншу інформацію дівчина видала репортерові "The London Observer" Мартіну Брайту, за що її і заарештували. Звинувачення однозначне – розголошення державної таємниці. Під загрозою опинилася сама Ган, її життя та свобода, доля її близьких і доля всього світу.

Режисером проекту став Гевін Худ, в активі якого є роботи "Люди Ікс: Початок. Росомаха" (2009) і "Гра Ендера" (2013).

Ролі у фільмі виконали: Кіра Найтлі ("Гордість і упередження" (2005, номінація на "Оскар"), "Спокута" (2007), франшиза "Пірати Карибського моря"), Рейф Файнс ("Список Шиндлера" (1993, номінація на "Оскар"), "Читець" (2008), "Готель "Гранд Будапешт"" (2014)), Метт Сміт ("Крістофер і йому подібні" (2011), серіали "Доктор Хто" та "Життя Пондів").

Перший показ картини пройшов 28 січня 2019 року на Кінофестивалі в Санденсі, США.

Кінокритики сайту https://www.metacritic.com поставили стрічці оцінку 63/100, а на https://www.rottentomatoes.com можна знайти 69% позитивних рецензій.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення