Дивовижна вистава Холодне серце у Хмельницькому. Розіграш квитків

Дивовижна вистава Холодне серце у Хмельницькому. Розіграш квитків

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

27-го жовтня у Хмельницькому відбудеться вистава "Холодне серце", початок о 19:00.

Шоу для всієї родини під назвою "Холодне серце" за мотивами відомого мультфільму компанії "Walt Disney2".

Це історія дівчинки Анни, якій випав шанс врятувати ціле королівство від Снігової королеви, яка прирекла жителів країни на вічну зиму. Страшне прокляття давніх часів збулося - королівство покрилося снігом, як білою ковдрою, а землю скувала вічна мерзлота. До всіх інших неприємностей додалося ще й викрадення сестри Анни - Ельзи, єдиною хто зможе допомогти чарівному королівству та всім його жителям. Але щоб звільнити свою сестру з рук негідників, Анна в компанії безстрашного альпініста Крістофа, його оленя Свена, а також милого сніговика Олафа відправляється в далеку та небезпечну подорож крізь холоднечу та хуртовини, щоб знайти Ельзу, зруйнувати крижане прокляття і врятувати всіх тих, хто їй дорогий.

"Холодне серце" - масштабна постановка від одеського продюсерського центру "Made in Odessa" - неймовірна вистава, створена за мотивами улюбленого мультфільму дітей всього світу, і самого касового за всю історію компанії "Walt Disney". Історія здивує новими фактами: появою героїв, з якими глядач не був знайомий раніше і несподіваними поворотами сюжету, об'єднаними в оригінальний, наповнений чарівними подіями сценарій.

"Холодне серце" - це яскраве, захоплююче, у своєму роді унікальне шоу для всієї родини! Масштабність постановки, неймовірні пригоди, більше 40 персонажів, грандіозні декорації, яскраві костюми, чудова музика, захоплююче вогняне шоу, запаморочливі акробатичні трюки, сучасна хореографія - дарують глядачам відчуття свята! Дива у вигляді спецефектів та інтерактивні моменти, під час яких гості беруть безпосередню участь у низці фантастичних подій, призводять в невимовний захват дітей і вражають дорослих! Вистава має успіх не тільки в Україні, але і за кордоном. Проект "Холодне серце" і всі його учасники отримали іменні сертифікати подяки, нагороду за участь у фестивалі "Sharjah children's Reading Festival, 9th Edition" і запрошення на гастролі в інші країни. Сподіваємося, що кількість глядачів, які відвідали шоу в усьому світі, буде продовжувати зростати!

Запрошуємо усіх на дивовижну виставу для всієї сім'ї "Холодне серце" у Хмельницькому!

Вистава пройде у Хмельницькій обласній філармонії.

  • ​Вартість квитка: 170-490 грн.

Дітям до 5-ти років включно вхід безкоштовний при умові , що дитина сидить на руках у дорослого.

Деталі та придбання квитків за номером: (0382) 79 74 47

Переможцям розіграшу даруємо 2 квитки!

Щоб отримати квитки Вам необхідно ВИКОНАТИ умови розіграшу:

1. Підписатися обов’язково на email розсилку нашого сайту, підписатися можливо натиснувши  СЮДИ.

2. В коментарях написати: "Хочу на ВИСТАВУ".

3. Всі учасники мають бути друзями (підписниками) нашої спільноти Фейсбук (сторінка має бути відкритою).

4. Не забувайте "лайкнути" це повідомлення (Мені подобається біля фотографії  на початку) у цій афіші та обов'язково - "ЗРОБИТИ РЕПОСТ" у соцмеражах цього запису: (Поділитись подією) - СТОРІНКА МАЄ БУТИ ВІДКРИТОЮ. Без цього пункту розіграш не буде враховуватися!

Переможець буде визначений 25 жовтня, через random. 2 учасники отримають квиток!!!

Анонімні коментарі та без фото рахуватися не будуть а також без підписки на розсилку електронної адреси також будуть не дійсні (підписуйтеся на email сайту, пишіть справжнє прізвище, щоб уникнути непорозумінь)! ВИКОНАЙТЕ ВСІ УМОВИ РОЗІГРАШУ!!!!!

Коментарі до події (107)
  • Марія Борщинська 25 Жовтня

    Дякую!
  • Адміністратор Хмельницкий 25 Жовтня

    Марія Борщинська та Оксана Небелюк стають переможцями розіграшу. Вітаємо)
  • Nadya Riga 24 Жовтня

    Хочу на виставу!!!
  • Олександр Коновалов 23 Жовтня

    Хочу на виставу
Отримуйте
регулярні оновлення