Персональна виставка живопису та скульптури Дуже кольорові картини

Персональна виставка живопису та скульптури Дуже кольорові картини

Всі анонси від: Арт-центр MASLO

З 8 лютого по 1 березня в Арт- центрі MASLO буде експонуватися персональна виставка живопису та скульптури Олександра Ляпіна "Дуже кольорові картини".

Художник висловлює через мистецтво свої іронічні, часом гіркі спостереження і думки про навколишню дійсність . Олександр Ляпін в своїх картинах втілює життя. Своє, ваше і суспільства в цілому. Дивитися на полотно і розуміти художника, а також зрозуміти себе. Альтернативний підхід, який використовує творець - дивитися всередину себе. В Нутро. Живе, яке іскрить цілим спектром емоцій.

"На початку шістдесятих років я жив в одному промисловому містечку Донбасу. Головними подіями міста були: вбивства, масові бійки, погроми циганських поселень, повені, викриття радіохуліганів і демонстрація в кінотеатрі французьких комедій" - розповідає Олесандр.

Крім загальноосвітньої школи, митець навчався в музичній та художніх школах. В обох викладачі були дисидентами, які попри систему навчали мислити.

Запрошуємо усіх на персональну виставку живопису та скульптури Олександра Ляпіна "Дуже кольорові картини" у Хмельницькому!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення