Джокер

Готем, 80-ті роки минулого століття. Перед нами Артур Флек – комік, який живе сам зі своєю хворою матір'ю. Він за нею доглядає, а та його вчить, що цього світу потрібно дарувати посмішки та позитив, і тоді всі люди так же будуть ставитися до тебе. Довгі роки Артур так і намагався, але кожен раз тільки стикався з людською жорстокістю. Суспільство не прийняло чоловіка, тому він вирішив, що може змінювати це суспільство так, як йому захочеться. Яскраві костюми, грим і посмішка, яку неможливо забути – такий тепер постійний образ Артура, який почав себе іменувати Джокером. Це саме той веселун, якого його світ заслужив.

Фільм зняв Тодд Філліпс, в активі якого є картини "Дорожня пригода" (2000), "Похмілля у Вегасі", "Впритул" (обидві 2010).

Головну роль Джокера у стрічці виконав Хоакін Фенікс. Він відомий за фільмами "Гладіатор" (2000), "Готель "Руанда"" (2004), "Переступити межу" (2005).

Також у картині зіграли: Зазі Бітц ("Дедпул 2" (2018), серіал "Атланта"), Браян Тайрі Генрі ("Вдови" (2018), серіал "Атланта"), Френсіс Конрой ("Жінка-кішка" (2004) , "Зламані квіти" (2005), "Притулок" (2008)).

Прем'єра стрічки відбудеться в серпні 2019 року на Венеціанському кінофестивалі, Італія.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення