DZIDZIO. МЕГА-ТУР SUPER-PUPER

8-го вересня відбудеться грандіозний концерт DZIDZIO, початок о 19:00. 

DZIDZIO вирушає у МЕГА ТУР під назвою "SUPER-PUPER".

DZIDZIO - мегапопулярний український гурт, який відрізняється від інших присутніх західним колоритом, ритмічними і енергійними мелодіями, текстами пісень з домішкою суржику і простонародних слів. Вони збирають стадіони та б’ють рекорди за переглядами на YouTube та телеканалах! Їх називають найвеселішим гуртом України і не дарма! Жарти та монологи лідера гурту DZIDZIO вже давно стали крилатими, а жартівливі пісні та відео мають шанувальників навіть за кордоном.

Успіх повнометражного фільму "DZIDZIO Контрабас", що зібрав рекордний в українському прокаті бокс-офіс у розмірі 22 млн. грн., та який за весь період прокату переглянуло 308 тисяч глядачів, DZIDZIO вирішив закріпити всеукраїнським концертним туром. Всеукраїнський МЕГА ТУР DZIDZIO "SUPER-PUPER" налічує близько 50 концертів і розпочнеться з 26 травня 2018. Спеціально для туру розробляється оригінальні постановки номерів з використанням сучасних технологій. Глядачі поринуть у атмосферу живого шоу, яке можна не тільки почути і побачити, але і мати повне відчуття присутності, оскільки всім відомо, що концерти DZIDZIO мають велику позитивну енергетику, яка так потрібна всім нам. У рамках туру буде презентовано новий альбом з одноіменною назвою "SUPER-PUPER".

Цікаві факти та події з життя гурту: У 2011 році гурт DZIDZIO знімає кліпи на пісні "Ялта" і "Сама-сама", які набирають рекордну кількість переглядів на власному каналі гурту в YouTube. 2012 рік - DZIDZIO виступили на фестивалі Oktoberfest в Мюнхені, результатом чого стала співпраця з австрійським лейблом Balloon Records по створенню реміксів на пісню Das ist Gut Fantastisch. У колекції гурту DZIDZIO 20 пісень, 10 кліпів, 6 короткометражних фільмів, мультфільм "Народження легенди", CD-альбоми "ХА-ХА-ХА" та "DZIDZIO ХІТИ", перший в Україні персональний DVD-караоке та USB-кредитка з концертом на "Арені Львів". Згідно рейтингу журналу Forbes за 2012 рік гурт DZIDZIO потрапив в ТОП-3 українських інтернет-проривів з кліпом "Каділак". 18 травня 2013 року відбувся сольний концерт гурту на стадіоні "Арена Львів", що зібрав більше 25 000 глядачів. Телевізійний дебют хлопців з гурту DZIDZIO в якості ведучих шоу "Співай, якщо зможеш" на "Новому каналі" - сезон осінь-зима 2013 року. У 2014 році відбувся тривалий стадіонний концертний "Тур єднання" гурту DZIDZIO по містах України. 15 листопада 2014 року в Києві в концертному залі STEREO Plaza з аншлагом пройшло велике шоу гурту DZIDZIO зі світловими ефектами та танцювальними постановками, яке мало схвальні відгуки у ЗМІ. У грудні 2014 року - січні 2015 року гурт DZIDZIO провів низку благодійних концертів у Польщі та США. Наразі гурт DZIDZIO має власний продакшн з виробництва відео-кліпів та фільмів, а також аудіо-студію, та досвід рекламних кампаній із замовниками у різних галузях промисловості та телекомунікаціях. Гурт DZIDZIO є номінантом Національної музичної премії YUNA 2013 та YUNA 2014 в категорії "Кращий гурт".

Вартість квитків: 250 грн.

  • Концерт пройде на Мотобольному стадіоні, що знаходиться у місті Кам'янець-Подільський, Хмельницької області.

Запрошуємо усіх на супер мега концерт за участі DZIDZIO!

Живий звук.

Коментарі до події (195)
  • Mihail Kulesha 05 Червня

    До якого віку дітям безкоштовний вхід.

    Яна Стрельникова Mihail Kulesha 27 Червня

    до 5 рокив детям вход на концерт безкоштовний.
  • Ірина Мидзяновська 04 Червня

    "Хочу на КОНЦЕРТ"

    Адміністратор Хмельницкий Ірина Мидзяновська 04 Червня

    Розіграш закінчився, переможці вже є)
  • Адміністратор Хмельницкий 04 Червня

    Nataliya Kornysheva, Dima Sydorchuk, Людмила Моцна та Tanya Striga стають переможцями розіграшу. Вітаємо!
  • Александр Мельник 04 Червня

    Хочу на коцерт
Отримуйте
регулярні оновлення