Фан-зустріч серіал Школа. Останній фан-тур. Розіграш квитків

Фан-зустріч серіал Школа. Останній фан-тур. Розіграш квитків

Всі анонси від: Хмельницький академічний театр ім. М.Старицького

8 квітня у Хмельницькому відбудеться фан-зустріч серіалу "Школа", початок о 18:00.

Зустріч фанів пройде у Хмельницькому обласному музично-драматичному театрі імені Михайла Старицького. Це Останній фан-тур.

Зірки серіалу "Школа" вирушать у останній всеукраїнський тур. Популярні актори, улюбленці українців, які виконали головні рол​і​ у серіалі «Школа» на «1+1», вирушать у свій останній всеукраїнський тур, в рамках якого відбудеться ряд фан-зустрічей із прихильниками у різних містах України. Першими зустрітися із своїми улюбленцями зможуть глядачі західної України. 

Так, глядачі матимуть змогу зустрітися з Анною Трінчер (Ната), Олександром Петренко (Паша), Марією Кондратенко (Соня) та іншими, переглянути та взяти участь в унікальній інтерактивній виставі, у якій голосуванням оберуть переможця у змаганні 11-А і 10-Б та їхніх класних керівників. Нагадаємо, прем’єра продовження другого сезону відбудеться 4 березня о 20:45 на телеканалі «1+1».  «Школа» – перший україномовний серіал, який розповідає про реалії життя школярів та їх стосунки із викладачами та батьками.

Школа – перший україномовний серіал, який розповідає про реалії життя школярів та їх стосунки із викладачами та батьками. Стрічка «Школа» стала найрейтинговішим серіалом на українському ТБ у сезоні осінь 2017 – зима 2018 по аудиторії 18-54 (Україна).  

Головні ролі у першому сезоні серіалу "Школа" виконали: Яніна Андреєва, Микита Вакулюк, Єлизавета Василенко, Олександр Петренко, Ірина Кудашова, Анна Тринчер, Карина Чернявська, Олег Виговський, Богдан Осадчук. Продюсери серіалу - Олександр Ткаченко, Ольга Слісаренко, Вікторія Лєзіна, Ксенія Чорна, Роман Лукін.

Другий сезон серіалу глядачі побачать вже восени.

Вартість зустрічі: 270-450 грн.

Запрошуємо усіх на фан-зустріч серіалу "Школа" у Хмельницькому!

Детальна інформація та придбання квитків за номером: (0382) 65 59 25

Переможцям розіграшу даруємо 4 квитки!

Щоб отримати квитки Вам необхідно ВИКОНАТИ умови розіграшу:

1. Підписатися обов’язково на email розсилку нашого сайту, підписатися можливо натиснувши  СЮДИ.

2. В коментарях написати: "Хочу на ФАН-ЗУСТРІЧ".

3. Всі учасники мають бути друзями (підписниками) нашої спільноти Фейсбук.

4. Не забувайте "лайкнути" це повідомлення (Мені подобається) у цій афіші та обов'язково - "ЗРОБИТИ РЕПОСТ" у соцмеражах цього запису: (Поділитись подією) - Без цього пункту розіграш не буде враховуватися!

  • Умови розіграшу перевіряються адміністратором сайта.

Переможець буде визначений 5 квітня, через random. 2 учасники отримають квитки!!!

Анонімні коментарі та без фото рахуватися не будуть а також без підписки на розсилку електронної адреси також будуть не дійсні (підписуйтеся на email сайту, пишіть справжнє прізвище, щоб уникнути непорозумінь)! ВИКОНАЙТЕ ВСІ УМОВИ РОЗІГРАШУ!!!!! 

Коментарі до події (117)
  • Адміністратор Хмельницкий 05 Квітня

    Каріна Рибак та Людмила Моцна стають переможцями розіграшу. Вітаємо!
  • Леся Тучапська 05 Квітня

    Хочу на фан зустріч. 🤗
  • Альона Рибак 05 Квітня

    Моя дитина дуже хоче на ФАН-ЗУСТРІЧ
  • Владимир Викторович 05 Квітня

    Хочу на фан зустріч
Отримуйте
регулярні оновлення