Фантастичний бойовик Людина-мураха та Оса

Фантастичний бойовик Людина-мураха та Оса

Всі анонси від: SmartCinema, Мультиплекс

Фантастичний бойовик "Людина-мураха та Оса" є продовженням історії про Людину-мураху з Кінематографічного всесвіту Marvel. Цей супергерой вперше з'явився на сторінках коміксів навесні 1979 року. Задумка зняти фільм про нього з'явилася ще в кінці 1980-х. Перешкодою до появи на екрани став фільм "Люба, я зменшив дітей" студії Walt Disney Pictures, так як ідеї сюжету перегукувалася. Повторно про цього супергероя заговорили в 2006. Після виходу на екрани влітку 2015 року першого фільму, оголосили про плани зняти продовження. Режисерське крісло знову дісталося Пейтону Ріду ("Завжди говори "Так"). До своїх ролей повернуться і актори - Пол Радд зіграє Скотта Ленга, Майкл Дуглас - Хенка Піма, а Еванджелін Лілі - Хоуп ван Дайн. 

Опис: 

Після подій, показаних у фільмі "Перший Месник: Протистояння", Скотт Ленг (Пол Радд) намагається балансувати між обов’язками батька та відповідальністю, покладеною на нього як на супергероя. Він отримує нове завдання, яке має виконати спільно з Хоуп ван Дайн (Еванджелін Лілі), яка вдягне костюм Оси. Якщо все пройде успішно, то їхня місія проллє світло на важливі події, що сталися у минулому.

Тривалість: 118 хв.

Режисер: Пейтон Рід

Жанр: фантастика, бойовик, пригоди, Marvel

В ролях: Пол Радд, Еванджелін Ліллі, Майкл Даґлас, Майкл Пенья, Мішель Пфайффер, Лоуренс Фішборн, Ганна Джон-Кеймен, Волтон Гоггінс, Джуді Грір

Вікове обмеження: 12+

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення