Яскраве свято з фарбами холі

Яскраве свято з фарбами холі

Яскраве свято з фарбами холі відбудеться в Молодіжному парку, 27 червня. Початок о 18 годині. 

Фестиваль фарб - це дуже давнє свято і, швидше за все, воно на кілька тисячоліть старше всіх нас. Раніше Холі іменувався Холіка. Так звали легендарну сестру короля демонів, який отримав в дар від Брахми невразливість - він не міг бути убитий «ні вдень, вночі; ні в будинку, ні зовні його; ні на землі, ні на небі; ні людиною, ні тваринам ».

В результаті, він уявив себе господарем Всесвіту. Однак син короля демонів Прахлад шанував Вішну, за що батько на нього розгнівався і навіть зробив кілька невдалих спроб вбивства. Нарешті, він наказав своїй сестрі Холіки посадити Прахлада на коліна і забратися разом з ним на багаття. Вогонь не повинен був заподіяти Холіки шкоди, оскільки вона була накрита магічною шаллю, оберігає власника від полум'я. Однак вийшло так, що шаль захистила саме Прахлада (який завбачливо помолився Вишні), а зла Холіка згоріла дотла. Саме ця подія стала приводом для Свята Фарб, хоча багато дослідників вважають, що Холі - це свято на честь Крішни і його любовних ігор з дівчатами. 

Возможно, это изображение (один или несколько человек и текст «27.06 no4aToK 18:00 Color 8 Day +380684001050 cvetnoi_festival xmeлbHиubKий, moлoAжHий napK (mcbKий nлRж)»)

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення