Концерт «АВВА» - легендарні хіти

Концерт «АВВА» - легендарні хіти

Всі анонси від: Хмельницька обласна філармонія

Концерт Концерт «АВВА» - легендарні хіти в Хмельницькому відбудеться 24 вересня о 18:00 в Філармонії

З превеликим задоволенням запрошуємо хмельничан та гостей міста на неймовірну подію! 24 вересня у залі філармонії для вас звучатимуть популярні ритми і мелодії легендарного шведського гурту «АВВА», що вважається найуспішнішим колективом в історії світової поп-музики!

Музика «ABBA» - це справжній скарб, який продовжує надихати та радувати слухачів у всьому світі. Їхні хіти не просто звучать на радіо та концертах, вони стали яскравою частиною світового музичного спадку. Поєднання поп-звучання з роком, диско та синті-попом створили власний унікальний стиль гурту.

За свою історію ABBA випустили безліч хітів, перемогли на «Євробаченні» та продали понад 380 мільйонів альбомів і синглів, а найголовніше –їх досі люблять і слухають по всьому світу. Композиції "Dancing Queen", "Mamma Mia", "Take a Chance on Me", "Waterloo", стали справжніми гімнами поколінь і здобули безліч музичних нагород.

  • «ABBA» - це слова, які залишаються в пам'яті назавжди!
  • «ABBA» - це мелодії, що підкорили серця мільйонів слухачів!
  • «АВВА» - це ритми, які не залишають байдужими!

Тож запрошуємо меломанів знову зануритися у яскравий пісенний світ блискучого та неповторного гурту! На вас чекає незабутній музичний досвід, адже ви зможете насолодитися найбільш відомими хітами «ABBA», виконаними наживо нашими чудовими вокалістами Віктором Шайдою, Вадимом Кушніром, Ольгою Ковальчук, Інною Бернадською та Оленою Івасюк у супроводі Академічного симфонічного оркестру філармонії під орудою Сергія Рабійчука, заслуженого артиста України.

Відчуйте справжню магію музики легендарного колективу! Буде драйвово! Буде захоплююче! Буде неймовірно!

Приєднуйтеся до нас та долучайтесь до цієї незабутньої подорожі у світ музики!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення