Фестиваль стилю РетроФест

Фестиваль стилю РетроФест

З 7 по 9 червня відбудеться Міжнародний фестиваль стилю "РетроФест".

  • Це вже четвертий фестиваль стилю "РЕТРОФЕСТ".

РетроФест - літо у стилі РЕТРО. Три дні – у минуле! Феєричне, сповнене змістом і вишуканим смаком. Захід пройде в місті-фортеці, туристичному центрі та справжній перлині України у Кам’янець-Подільському. Не дивно, що саме це місто обрано для проведення грандіозного заходу!. Кам’янець-Подільський має свою унікальну історію. А завдяки мальовничому каньйону річки Смотрич та величезній концентрації архітектурних пам’яток - Кам’янець визнаний одним з чудес України і є третім за кількістю пам’яток в Україні.

Фестиваль хорошого смаку і приємних спогадів. Це справжня мандрівка у часі, атмосфера минулого століття, переплетіння років, модних напрямків, відкриттів і звичайно ж раритетних автомобілів і стильної музики. Джаз, рок-н-рол, твіст - це лише епізоди фесту. Головні винуватці свята – шедеври автомобільного мистецтва, рідкісні та раритетні автомобілі й реплікари найрізноманітніших моделей і марок, іноземного й вітчизняного виробництва. Серед них є справжні шедеври. Кожен екпіж - це окрема історія, окрема доля. У програмі фестивалю багато цікавих і яскравих подій. Тут кожен зможе знайти щось для себе. Для старшого покоління це спогади про молодість, перше кохання, безтурботні щасливі студентські роки, а для молоді - можливість спробувати себе в новій ролі. Прожити кілька днів у стилі ретро зможе кожен бажаючий, варто лише трохи пофантазувати.

"Ретрофест" – не лише зустріч для шанувальників ретро, але і чудова можливість для молодих і перспективних журналістів та фотокореспондентів. Започаткований минулого року Молодіжний прес-центр фестивалю став постійно діючим проектом, який якісно та оперативно висвітлює фестивальне життя.

Вхід вільний.

Запрошуємо усіх на міжнародний фестиваль стилю "Ретрофест"!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення