Фільм "Дзвінки"

Всі пам'ямають та дивилися дві кінострічки популярного фільму жахів "Дзвінок" та "Дзвінок 2", які вийшли у прокат 2002 та 2005-х роках. 13 років з моменту подій попередньої стрічки, та режисер Гутьєррес виріший відзняти нову третю частину під назвою "Дзвінки". Зйомки кінострічки розпочалися 23 березня 2015 року та закінчилися в червні того ж року. Нове пришестя одного з найкасовіших фільмів жахів в історії сучасності розпочалося:

Молодий чоловік на ім'я Хольт захоплено досліджує феномен появи і поширення тієї самої зловісної відеокасети. Але його коханна дівчина Джулія вирішує пещою подивитися цю ж саму касету, щоб відвести небезпеку від свого коханого. 7 днів дається кожному, хто подивиться цей запис, а потім загине. Джулія лякається до смерті, після побачиного на ній. Найжахливіше криється не в самій картині на касеті, а в ще одному фільмі всередині фільму, який раніше не бачила ні одна жива людина. На цей раз світ дізнається, хто така Самара насправді.

Режисер: Ф. Хав'єр Гутьєррес

Жанр: драма, жахи

В ролях: Матильда Анна Інгрід Лутс, Алекс Роу, Вінсент Д'Онофріо, Джонні Галекі, Лаура Уіггінс, Еймі Тігарден, Ліззі Брошере

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення