Фотоконкурс "Весна у великому місті"

Фотоконкурс "Весна у великому місті"

Всі анонси від: ВСІМ

З 3 травня у Хмельницькому пройде фотоконкурс "Весна у великому місті".

Весна прийшла і це означає, що варто її запам'ятати. Це пора нових звершень, коли все навколо розквітає, душа радіє та бринить надією. Поділіться своїм гарним настроєм із ВСІМ. 

Редакція "ВСІМ" оголошує фотоконкурс "Весна у великому місті". Якщо маєте світлини, які символізують цю найкращу пору року, то надсилайте їх нам. Ви отримаєте можливість виграти приз. Для учасників вік немає значення. Головне - показати, як ви відчуваєте цю пору. Фотографії можуть бути зроблені просто зараз! Не втрачайте час! А, можливо, вже встигли спозувати біля сакури на майдані Незалежності?  Надішліть ваше фото на конкурс і обов'язково вкажіть де і коли була зроблена світлина. Можете зробити короткий опис того, що означає для вас ця пора року.  А переможець, який набере найбільшу кількість голосів, отримає подарунок - професійну фотосесію від фотоstudio Амелі.

 Фото на участь в конкурсі можна буде надсилати з 3 травня по 18 травня включно. Голосування за краще фото розпочнеться з 12 травня та триватиме до 28 травня. 

Умови конкурсу дуже прості:

- учасники мають бути жителями Хмельницького

- на фото обов'язково мають бути люди

За детальною інформацією переходьте СЮДИ.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення