«Гастро-бар 7.62» дарує друзям moemisto.ua/km квитки на концерти та сертифікати

«Гастро-бар 7.62» дарує друзям moemisto.ua/km квитки на концерти та сертифікати

«Гастро-бар 7.62» - це унікальне поєднання ресторану, кав’ярні та бару у одному закладі!

Захоплюючий сучасний дизайн та оригінальний інтер'єр, виконаний переважно у чорно-білих кольорах. Неймовірно смачна європейська кухня у стилі «meat & beer» та дружня атмосфера – подарують масу задоволення та не залишать Вас байдужим до цього закладу! 

«Гастро-бар 7.62» пропонує також поринути у світ футболу, запальної сальси та доброго рок-н-ролу. Саме тут відбуваються трансляції футбольних матчів та цікаві танцювальні вечірки.

У четвер всіх запрошують на "МузДжем". Музиканти різних напрямків збираються для того, щоб поспілкуватися, поділитися досвідом та ідеями і, зрозуміло, пограти разом у форматі джему.

У п'ятницю та суботу завітавши  у «Гастро-бар 7.62» Ви зможете почути кавер-пісні відомих музикантів, а також побувати на концертах різноманітних гуртів.  Відпочиваємо весело всі разом!

Хочеш квитки на концерти запальних гуртів? Тоді не пропусти! У тебе буде така можливість, адже сайт moemisto.ua/km  та «Гастро-бар 7.62» подарують їх тобі. Для цього потрібно зайти 24 листопада до нашої спільноти  ВКонтакте та виконати умови розіграшу.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення